|
Příspěvky uživatele - 125.59
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 15.4.2014 Pripájam sa k Vám, tiež skúšam formou pokusu, buď to výjde alebo to zruším a budem skúšať ďalej |  | Odrůda jahod, 27.3.2014 Dobrý den, chystám se vyrobit pyramidu na pěstování jahod, ale vůbec nemám tušení jaké sazenice tam vysadit.Mohli by jste mi poradit?Děkuji |  |
|  | Olej do sekačky, 13.7.2012 Dobrý den
Nejprve vzkaz pro pana pana J.S. „pila Dolmar od Vás šlape jako hodinky“.
A teď k tématu olejů.
Myslím že se zde přete zcela zbytečně, aniž by jste si uvědomili zásadní věc!!
Rozdíl v systému mazání automobilového motoru čerpadlem a... celý příspěvek > |  | Černí broučci a černé flíčky na listech, 6.3.2012 Dobrý den, mohl by mi někdo poradit s tímto problémem. Na ibišcích, feferonkách a vánočních a velikonočních kaktusech jsem narazil na malinkaté broučky cca 1mm velké- skáčou a dělají na listech černé flíčky. List následně začne usychat a upadne. Ničí... celý příspěvek > |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 26.9.2011 Moc pěkný.Je vidět racionální přístup bez megalomanských sklonů ve velmi precizním provedení. Dá se vygooglovat zbytek fotek event. výkres? Moc děkuju. |  |
 |
|
|
|