|
Příspěvky uživatele - 138.37
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou filtrační sadu zvolit k metrové vodní kaskádě, 15.4.2014 Ad Aleš Chrastina: děkuji za tip, tímto směrem jsem vůbec neuvažoval. Škoda, že v budoucnu nebudu moci i já navyšovat velikost, hned bych pořizoval naddimenzované komponenty. Žel prostor mi to neumožní- z jedné strany betonová terasa, z druhé strany... celý příspěvek > |  | Jakou filtrační sadu zvolit k metrové vodní kaskádě, 15.4.2014 Děkuji, za rychlou reakci. Pojem tlaková filtrace jsem si vysvětloval tím, že v systému proudí voda pod tlakem a tedy ji čerpadlo dokáže vytlačit výš. ale když pročítám technické listy k jednotlivým sadám, tak vidím, že v nich je stejné čerpadlo- jak... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou filtrační sadu zvolit k metrové vodní kaskádě, 15.4.2014 Dobrý den,
připravuji stavbu malého okrasného jezírka- 1 kubík vody, hned pod budoucí skalkou. Rád bych, aby voda stékala po malé kaskádce ideálně 1,3 metru, ale spokojím se i s nižším, aby nemuselo být extra silné čerpadlo. Rád bych využil... celý příspěvek > |  |
|
|
|