|
Příspěvky uživatele - 217.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Určení rostliny, 12.4.2014 Děkuji za rady, moc mi to pomohlo. |  | Druhy kaktusů, 12.4.2014 Děkuji za rady a určitě je přemístím na nějaké světlejší místo. Přes zimu jsem je sice měla v chladnější místnosti na okně, ale asi moc brzo jsem je dala opět do tepla a začala zalévat. |  |
|  | Druhy kaktusů, 11.4.2014 Ano, oba kaktusy jsem před časem koupila v květinářství. |  | Druhy kaktusů, 11.4.2014 Děkuji za tip Procházela jsem internet a nemohl by ten 1. kaktus být možná mammillaria dodsonii nebo mammillaria deherdtiana? |  | Druhy kaktusů, 11.4.2014  Dobrý den, nevíte, prosím, o jaké druhy kaktusů se jedná? Děkuji za odpovědi. |  | Určení rostliny, 11.4.2014  Dobrý den, poradil by mi, prosím, někdo s určením této rostlinky? Předem děkuji za odpovědi. |  | Identifikace rostliny, 11.4.2014  Dobrý den, poradil by mi, prosím, někdo s určením této rostlinky? Předem děkuji za odpovědi. |  | Druhy kaktusů, 11.4.2014  Dobrý den, nevíte, prosím, o jaké druhy kaktusů se jedná? Děkuji za odpovědi. |  | Mangovník - nemoc?, 22.1.2014  Dobrý den, na spodních listech mangovníku se začaly vytvářet fialovohnědé skvrny, list poté zesvětlá a odpadne. Vrchní část rostliny vypadá jinak zcela zdravě, listy odpadávají postupně odspodu.
Nevíte, prosím, co s tím? Děkuji za... celý příspěvek > |  | Co je to za rostliny?, 10.1.2014  Ještě ta druhá rostlinka |  |
|  | Co je to za rostliny?, 10.1.2014  Dobrý den, neví, prosím, někdo, co je to za rostlinky? První z nich má tmavě zelené lesklé listy, bez řapíků asi 30 cm dlouhé. Druhá z nich je převislá, na obrázku je však přichycena k opoře.
Předem děkuji za vaše odpovědi. |  |
 |
|
|
|