|
Příspěvky uživatele - 178.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosím o určení názvů rostlin, 25.9.2015 Čekala jsem na pana Josefa, ať nám upřesní to, co jsem nevěděla, nebopopletla a jsem ráda, že to bylo dobře. 3.jsem tušila, jen jsem si nemohla vzpomenout, jestli je to také z čistců nebo rozrazilů... a ani v jenom jsem to nemohla najít, kytku mám ve... celý příspěvek > |  | Prosím o určení názvů rostlin, 24.9.2015 Jednička - jste si jistá, že kvete bíle? Připadá mi to jako kohoutek chalcesonský(lychnis chalcedonica)- červenooranžově kvetoucí.
2.čistec vlnatý(stachys byzantina)
4. pitulník postříbřený(galeobdolon argentatum)
5.řebříček... celý příspěvek > |  |
|  | Tlustice dotaz, 12.9.2015 Proti vyhánění co nejvíce světla, to je jasné. Mamka má letitou tlustici a přesazovala ji za 20let snad jen jednou, je nacpaná v květináči jako bonsaj a moc nikdy nerostla, spíš právě jen tloustla. Substrát myslím běžný, řekla bych, že v té době... celý příspěvek > |  | Jaké okrasné rostliny by neměli na zahrádce chybět? Které jsou vaše nejoblíbenější, nejkrásnější?, 8.9.2015 Mám obrovskou zahradu s x druhy stromů(i ovocbých, keřů(i plodících) a trvalek(i bylinek) Celou zahradu jsem si naprojektovala a pomocí zahradníků(nebylo by to v silách jednoho člověka) vysázela. Zemina je tu hrozná, plno kytičkám se nedaří, postupně... celý příspěvek > |  | Co je to za plazivce?, 6.9.2015 Určitě zabírají, ale pokud už kvete, bývá zpravidla pozdě, protože semena se tvoří velmi rychle a než postřik zabere, vysypou se vám a trávník zamořený na X let. Nevím, jak velký trávník máte, ale jde celkem dobře z vlhkého povytahovat a tím, že dělá... celý příspěvek > |  | Prečo mi nerastie Cycas?, 5.9.2015 No krása, to je pěkný pěstitelský úspěchNa cykas bych si netroufnula vůbec(ani nemám podmínky)ale asi bych to s těma svýma různýma chcíplotinama, měla taky zkusit |  | Poznej strom/keř, 5.9.2015 Mišpule, správně mišpule německá Konvalinka |  | Je to černý sršeň?, 2.9.2015 Jéé, zapomněla jsem dodat. nebezpečná není, stejně jako čmelda píchne jen, když ji nechtěně přimáčknete, ale to i sršeň, včela, vosa - pokud zrovna nebrání hnízdo. |  | Je to černý sršeň?, 2.9.2015 Nevím kde bydlíte, ale k nám na jihovýchodní Moravu se drvodělky přistěhovaly cca někdy před 10lety, když jsme založili zahradu(ne koniferovou, pochopitelně, ta by je nezajímala) Také jsem byla v úžasu, naštěstí tu bydlí jeden entomolog, který mi... celý příspěvek > |  | Nobvyklá květina k Výročí, 30.8.2015 Líbenka(Eucharis) Má mamka, je pěkná a úžasná když kvete. |  |
|  | Nevíte, co je to za trávu (plevel)?, 28.8.2015 Ono záleží na vzdálenosti stavebníka od novostavby, dále kolik má času na to aby ještě u toho udržoval okolí. Vím, sama jsem si to zažila. Navíc, ony tyhle trávy vyletí strašně rychle. vypadá to, jen jako taková nějaká travička a během pár dní tam... celý příspěvek > |  | Nevíte, co je to za trávu (plevel)?, 27.8.2015 Bér, tuším bér zelený. |  | Kolibřík na Moravě, 25.8.2015 Ano, je to dlouhozobka svízelová. |  | Pomoc s určením rostlin, 25.8.2015 Nenapsal jste, jestli ji pěstujete jako kytku, nebo se u vás vyskytuje jako plevel. Vypadá to snad na turanku kanadskou... nerozkvetlou ještě. To je tedy plevel, dost otravný. |  | Hlídání, 25.8.2015 Nemám psa tototo typu, ale což takhle začít navštěvovat cvičák? Tam se naučí základní poslušnost a snad i s tímhle vám poradí... Nepíšete, kolik jí je?
|  |
 |
|
|
|