|
Příspěvky uživatele - 71.218
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slivoň - letní řez?, 25.6.2014 Zřejmě ty letorosty nakonec zkrátím, vyvázat jsem zkusila a všelijak se mi ty větve nakrucují a není to podle mých představ. Metly se mi vytvořily u JOJO, ale pouze tam, kde byly konce přírustků někakým škůdcem odštípnuty či sežrány a taky pouze... celý příspěvek > |  | Slivoň - letní řez?, 24.6.2014 Dobrý den, mám slivoň Carpatin, zasazená jaro 2012. Stromek založen na 4 větvě + terminál. Letos poprvé má pořádné přírustky.Z každé budoucí kosterní větve vyhnala z posledních 3 oček dlouhé výhony 80 -90 cm. Co s nimi? Prodlužující ponechat a... celý příspěvek > |  |
|  | Meruňka Bhart, řez po výsadbě, 4.4.2014 Děkuji za odpověď. Tahle možnost mě tedy nenapadla, ale bude to tak lepší, už kvůli sekání trávy kolem stromku. A ten vršek byste nechal tak jak je? |  | Meruňka Bhart, řez po výsadbě, 3.4.2014  Dobrý den, zasadila jsem meruňku Bhart, podnož St. Juliane. Ve školce mi byla takto ostříhána, že to mám zasadit a už nic s tím nemusím dělat. Po přečtění diskuzí zde i jinde si ale myslím, že to nebude úplně Ok. Nejnižší větev bych dala pryč / jdou... celý příspěvek > |  | Zákrsek Denar - jak řezat, 27.3.2014  Dobrý den, jablka byla žlutá, slabá slupka, chutí i vzhledem podobná zralému Golden Del., jen drobnější. Tak bych řekla, že je to - dle srovnání s popisem uváděným na netu - opravdu Denar. V době jeho zasazení jsme neměli ještě plot a jak bylo hodně... celý příspěvek > |  | Zákrsek Denar - jak řezat, 21.3.2014 Děkuji všem za odpovědi. Dám tedy delší oporu a přivážu. Zastřihnu a uvidíme co z toho nakonec bude :-) Snad pěkně poroste. Jinak je o něj myslím postaráno, půdu kolem sice nekypřím, ale přihojeno na jaře bylo, přihozen kompost a přes sezonu... celý příspěvek > |  | Zákrsek Denar - jak řezat, 20.3.2014 Chci se pokusit o vřeteno :-) Dle fotografií nalezených na netu se mi to zdá šikovný tvar do menší zahrady. |  | Zákrsek Denar - jak řezat, 20.3.2014 Omlouvám se, opravuji je to M26. Spletla jsem si štítek z jiného stromku. |  | Zákrsek Denar - jak řezat, 20.3.2014 Jestli jsem to debře přečetla, tak by to mělo být M9. |  | Zákrsek Denar - jak řezat, 20.3.2014  Dobrý den, prosím o radu zkušenější. Mám zákrsek Denar viz foto. Roste tak nějak nepravidelně. Jak byste ho upravili? Nastudovala jsem o řezu kde co, no ale střihnout do toho stromku mám přeci jen obavy, abych to neudělala špatně. Díky moc.
|  |
|  |
 |
|
|
|