Příspěvky uživatele - 198.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problém se základy pro skleník, 4.4.2014
Zas takový sklon to není viz foto v zadání příspěvku. Navíc terén se zvedá více až v druhé třetině délky skleníku. Trochu to srovnám a myslím, že to bude fungovat v režimu nákresu výše. Díky za rady a náměty na přemýšlení.
Problém se základy pro skleník, 4.4.2014
Na uličku už mi bohužel nezbývají síly a chuť. Mám ještě mraky další práce. Ale bylo by to samozřejmě fajn. Takhle tam asi jen položím zatravńováky :-( 
Problém se základy pro skleník, 4.4.2014 Obsahuje fotku
Udělám to takhle. Dělal jsem to od ruky, tak to ztracené bednění na obrázku není právě vodorovné :-)Doufám, že v reálu to dopadne líp.
Problém se základy pro skleník, 3.4.2014
Dveře jsou posuvné... :-(. Skleník je orientován delší stranou na jih.
No právě... otočit vchod by bylo nepraktické vzhledem k umístění skleníku. Mít jinou variantu, kam skleník postavit, hned tak udělám :-). Možnost za c) se zdá nejlepší, ještě musím zjistit, co v takovém případě se základnou, aby mi netvořila nechtěný... celý příspěvek >
Protože mi ale vchod vychází tam, kde bude skleník těch 50 - 55cm nad terénem, budu vcházet do skleníku po schodech nahoru a pak zase půl metru dolu...
Problém se základy pro skleník, 3.4.2014 Obsahuje fotku
Potřeboval bych poradit, jak vyřešit co nejlépe problém se základy pod skleník. Plocha, kde jedině můžu umístit skleník je mírně svažitá, přesto na 6m délky dělá rozdíl cca 40cm. Nabízejí se na první pohled jen dvě možnosti. Buď na té vyšší straně... celý příspěvek >
Husqvarna 340, 12.10.2009
 no chlapi coje vlastne lepsi husg varna nebo stihl napiste hlasuju pro stihl a nerikej ze ms 880 je tele ty kdyz mas naky prditka
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika