|
Příspěvky uživatele - 39.14
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stáleplodící jahody a ostatní jahody blízko sebe?, 24.3.2014 Aha, takže mám dát jahody tam, kde nebyly brambory. A až např. za 2-3 roky dám jahody na jiné stanoviště, mohu po nich sadit brambory, ano? A kolik let musím po bramborách sadit jinou plodinu, než tam zase budu moci zasadit jahody? |  | Stáleplodící jahody a ostatní jahody blízko sebe?, 24.3.2014 No, já právě potřebuji využít záhony po bramborách, teď už chci pěstovat jen ranné a na ostatní chci zasadit jahody.
A sazenice jsem objednala stáleplodící: Aromas a Selva a jednouplodící: Karmen a Rumba. Tak uvidíme, říká se, že čím hloupější... celý příspěvek > |  |
|  | Stáleplodící jahody a ostatní jahody blízko sebe?, 24.3.2014 Děkuji moc, kdybych si během pěstování s něčím nevěděla rady, určitě přispěchám pro radu.
Teď sedím a vybírám odrůdy, které bych si objednala. Zatím mám v hledáčku ze stáleplodících odrůdy Aromas a Selva, z jednouplodících Karmen a Senga... celý příspěvek > |  | Stáleplodící jahody a ostatní jahody blízko sebe?, 23.3.2014 A ty zakořeněné šlahouny mohu zasadit na stejný záhon nebo musím záhony střídat? U zeleniny to tak dělám, že sadím každý rok na jiný záhon. |  | Stáleplodící jahody a ostatní jahody blízko sebe?, 23.3.2014 Děkuji za informace i odkaz na rady paní Duškové, je to velmi zajímavé čtení. Už se těším na své pěstitelské začátky. |  | Stáleplodící jahody a ostatní jahody blízko sebe?, 23.3.2014 Prosím o radu. Chci začít pěstovat jahody. Když nakoupím sazenice nebo semena jednouplodících, co musím udělat abych měla jahody každý rok? Nebo musím každý rok nakoupit nové sazenice? Za jakoukoliv radu děkuji. |  | Doporučte ne příliš vysoký ořešák, 13.10.2013 Mám zahradu 10 x 32 metry s ovocnými stromky a chtěla bych zasadit vlašský ořech, který by nenarostl do obrovských rozměrů. Poraďte, existuje nějaká menší odrůda? |  |
 |
|
|
|