|
Příspěvky uživatele - 11.161
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bellamira - opylovače, 14.5.2018 Plodí už dlouho, bez probírky jsou plody (na mirabelku) docela velké, chuťově hopdně průměr slakost oproti Nancyské výrazně nižší. |  | Dehtování, 14.5.2018 Zkusil bych rozšířit a prodloužit komín. Vím, že jsou udírny i bez komínu, ale někdy zlepšení tahu ponmůže. |  |
|  | Silná kosačka... skúsenosti, 12.2.2018 Mám Stigu se žlutou Hondou 190ccm 10 let, benzín nevylévám, stroj skladuju přes zimu ve stodole. Jedenkrát ročně měním olej a vyklepu filtr, to je vše. Na zimu kápnu do nádrže asi mililitr aditiva od Hondy. Motor vydrží, dřív odejde šasí,... celý příspěvek > |  | Prosím o určení odrůdy, 12.2.2018 Jablka v bednách na 1. příspěvku zadavatele mi nejvíc připomínají odrůdu Kids Orange. Podle fotky je to vždy bez záruky, odpovídá skladovatelnost i stluštění stopky. |  | Znáte dlažbu z kamínků a pryskyřice?, 31.3.2014 dobrý den já jen doporučuji.Cenově s prací to výjde na stejné peníce jako jakákoliv dlažba či zámková dlažba! |  | Husqvarna 560XP model 2014, 7.3.2014 Já mám na dolmaru 4605 taky obloukové držadlo z plastu a ani trochu mě to nevadí. |  |
 |
|
|
|