|
Příspěvky uživatele - 77.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Brambory v seně, 6.5.2014 Já letos taky zkouším prvně experimentovat, dávám je do králičího hnoje se slámou, víc slámy než bobků :-) dala jsem si je pod jabloně, kde jsem měla záhon kolem sloupových jabloní, původně na špenát, fazole a tak, který mi prorůstal jen plevelem a... celý příspěvek > |  | Klematis (clematis) Dufek, 2.5.2014 Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti se zasíláním od pana Dufka. Já mám totiž jednu zkušenost a to dosti neblahou. Loni jsem se ptala na několik klematisů pro skupinovou výsadbu, přišel mi e-mail, že skoro polovina jich není, tak... celý příspěvek > |  |
|  | Je to muchovník?, 30.4.2014 Lído, vůbec nevím, jaký mám, dostala jsem ho od sestry a ta už ho má dlouho a myslím, že také netuší... Má tam prý dva různé keře vedle sebe a protože to jsou semenáčky, těžko říct, co to bude :-) Tak já to mám zasazené první rok, ale zjistila jsem,... celý příspěvek > |  | Je to muchovník?, 30.4.2014 Hezký den,
dostala jsem semenáčky muchovníku, chtěla jsem se zeptat, jak velké ty keříčky asi tak musí být, aby kvetly a plodily, děkuji :-) zatím jsou tak 20 cm vysoké. Mám přihnojovat něčím speciálním, zatím jsem dávala cererit. Děkuji |  | Květy jahod - černé středy, 28.4.2014 No jo, jsem na tom stejně, kvetou krásně, ale středy jsou černé :-(to jsem se těšila na velikou úrodu...
Takže ty s černým středem otrhat? To mi jich tam moc nezbyde a opravdu musela namrznout poupata, protože se květy otevřely až teď :-(to jsem... celý příspěvek > |  | Lilie, 17.4.2014 Já tam loni nasypala drcené skořápky, bylo to super, slimáci nikde, pak už je sežraly kachny, ale letos jsem situaci podcenila, neviděla jsem nikde slimáka, dokonce i špenáty mi vylezly, aniž by je sežrali, tak jsem neudělala nic.
Ale z jiného... celý příspěvek > |  | Lilie, 16.4.2014 Tak přišlo období dešťů a já objevila lilie úplně užrané slimáky :-(ukousaný spodek a rostlina ležela vedle. Jde aspoň nějak zachránit cibule nebo je po liliích definitivně? |  | Jaro 2014, 13.4.2014 Renatko ty jsou úžasné! Taky bych chtěla takových barev, ale nové cibulky mi vymizí, většinou shnijí:-(asi už musím změnit zahradnictví... |  | Gloxinie, 13.4.2014 Tak ta je parádní, čím hnojíte, že za rok tak narostla? Jinak já mam pokaždé také obaleno květy a jsou veliké. Rozhodně je neprobírám a nevystipuju. |  | Sečení trávy po aplikaci Bofixu, 4.4.2014 Stando, moc děkuji za vyčerpávající informaci, asi ještě počkám, vypadá to, že už vadnou, tak to za 10 dní poseču a dosiju a bude to asi nejlepší, moc díky za radu! |  |
|  | Sečení trávy po aplikaci Bofixu, 4.4.2014 Já bych se chtěla spíš zeptat, kdy můžu oset trávou místa ošetřená bofixem? mám tam dvě takové lysinky v trávníku, předchozí semeno nevzešlo, ale pampelišky už začaly okupovat trávník tak, že by vykvetli, kdybych čekala na vyklíčení nového semene,... celý příspěvek > |  | Pěstování lilií a kaly ze semen, 4.4.2014 Vladislave, moc Vám děkuji za rady, mě to bylo podezřelé, když mají vytvářet cibulky, že asi není vhodné je přepichovat :-) tak moc děkuji a přeji krásné jarní zahradničení! Petra |  | Pěstování lilií a kaly ze semen, 3.4.2014 Něco tam už leze :-) hurá :-) jen aby to nebyl plevel :-) jen jsem se chtěla ještě zeptat, jestli to pak normálně mám přepikýrovat nebo jestli to nechat v truhlíku a "vyjednotit" Taky jsem zvědavá, jestli mi něco udělají pacibulky z lilie tygří :-)... celý příspěvek > |  | Tulipány z holandska, 1.4.2014 :-D Děkuji. |  | Tulipány z holandska, 1.4.2014 Na záhonu nebyly nikde žádné pěšinky od hlodavců :-(spíš jsem si říkala, jak bylo docela teplo, tak jestli se pod slámou nezapařily a neshnily. Uvidíme, teď jsem je přihnojila cereritem, snad budou cibulky silné, abych je pak mohla na podzim rozsadit... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|