Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Znáte typy rýčů, poznáte který je na co vhodný?, 25.3.2014
host 32.42. se ptal, jak jsem zjistil/ověřil tu proměnnou tloušťku. Pan Landsmann mi to před zakoupením rýče ukázal právě takovýmto přístrojem.
Znáte typy rýčů, poznáte který je na co vhodný?, 25.3.2014
ErgoComfort je levnější verzí od Ergonomic a proto je nejlepší jejich čínská varianta prodávaná u nás pod značkou HECHT-checht,
Znáte typy rýčů, poznáte který je na co vhodný?, 25.3.2014 Obsahuje fotku
Pane Stanislawe, nezbývá něž hostovi podělovat za názor, ale tuto diskuzi jsem založil kvůli povídání o tom k čemu je který vhodný. Já například toto Bahco používám nejraději k druhému přehazování kompostu. Pro první přehazování zakládky používám... celý příspěvek >
Asist AE9CZ100 atd. na zalevani ze sudu, 24.3.2014
A jak velký budete mít sud na tu dešťovou vodu? Přemýšlejte trochu o tom, jestli než maminka dojde ke konci hadice, aby nebyl obsah sudu už venku a tudíž by maminka měla na konci hadice louži a neměla čím zalévat. Můžete mít vysoký tlak, ale nemůžete... celý příspěvek >
Brousek, bruska, aj. - Jak ostříte a je pro Vás dobře připravené nářadí důležité?, 24.3.2014
Já osobně si rád, pane Zdeňku, Vaše návody a opravník omylů rád přečtu.
Kanadska boruvka v kvetinaci, 23.3.2014
ťech 300 litrů je 1m × 1m × hloubka do které borůvky maximálně koření. Moje zkušenosti jsiu odvozeny od toho, že již pár let pěstuji borůvky v množství, které mi umožňuje prodej přebytků. S.
Náhrada starého stromu za nový vzrostlý, 22.3.2014
Nejlevnější variantou je výsadba třešně, která požadované rozměry bude mít nejrychleji. Je možné už nyní koupit špičák a po dobu rekonstrukce předpěstovat v kontejneru (100 l kalfasu nebo kýblu od 40 kg keraštuku).
Naroubování jiné odrůdy na lísku kvůli plodnosti, 22.3.2014
Vyřezávat přestárlé větve musíte v každém případě. Vystřihávat konkurenční výmladky také. Řeže se v době prášení jehněd, takže doporučuji k lísce s žlutými jehnědami přisázet odrůdu s červenými jehnědami nebo naopak.
Ono spíše jde o to, aby to bylo vhodným směrem podle převládajících větrů. Dobrý je západní, použitelný je i jižní (jz), protože aby se jehnědy otevřely a prášili je jižní vítr lepší (není dobrý studený a vlhký). Klidně to může být i více, třeba... celý příspěvek >
Kanadska boruvka v kvetinaci, 22.3.2014
Nesmysly tady šíříte Vy, pane JR. Obvykle se jeden keř borůvky pěstuje ve výsadbové jámě o objemu 300 litrů a pravidelně se k tomu přihnojuje. Vy se tady snažíte pana Martina přesvědčit, že pokud objem kořenového balu zmenší více něž 5×, tak že ta... celý příspěvek >
Znáte typy rýčů, poznáte který je na co vhodný?, 22.3.2014
hmm asi nejlepší mje to mít v ruce a fyzicky si rýč Bahco prohlédnout. Čepel a tulej tvoří jeden výkovek (na obrázku černý) na který navazuje T trubka potažená oranžovým polypropylenem. Ten polypropylen nemá nosnou funkci, ale je příjemný do... celý příspěvek >
Je lepší nasázet těsně vedle jiný kultivar, takže opticky to bude jeden keř. Je ale potřeba si hlídat, že při vyřezávání přestárlých a vyholených větví nedošlo k potlačení jedné z odrůd (a tak zaniknutí dvoukeře). Vroubování nedoporučuji z... celý příspěvek >
Kanadska boruvka v kvetinaci, 22.3.2014
proto jsem dával slovo "hydroponie" do uvozovek. Rašelina svým minimálním obsahem živin je na hranici mezi hydroponií v nosném substrátu a pěstováním v úživném substrátu. Nosným substrátem by byl třeba písek nebo perlit. Živným substrátem pak... celý příspěvek >
Kanadska boruvka v kvetinaci, 21.3.2014
Míchal bych jednu odměrku do 10 l vody pro 5 rostlin na týden. Pokud bude pro suché horké počasí potřeba v některých týdnech zalévat častěji, tak mimořádné zálivky provádět měkkou dešťovou vodou bez hnojiva. Počítejte tak s 15ti vegetačními týdny za... celý příspěvek >
Znáte typy rýčů, poznáte který je na co vhodný?, 21.3.2014
Najdete někdo "rýč na okraje trávníku"? Jiný než od Gardeny?
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika