Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motor jikov - problém, 10.4.2014
V širším pojetí je emulze směsí dvou polárních tekutin. Tekutiny jsou rozděleny na kapaliny a plyny. V užším pojetí je emulze pouze směsí kapalin. Emulze ze dvou plynů není, směs kapaliny a pevných částic je pak disperze. Nebo je to jinak?
Broskvoň Modřinka, 10.4.2014
Pokud bude broskvička v dobré kondici a nejlépe kontejnerovaná (loni ve vhodnou dobu) není důvod čekat do podzimka. Pokud budete odebírat stromek prostokořenný v zahradnictví, nejprve si zkoukněte, aby byla kůra všude napnutá tlakem nové mízy a... celý příspěvek >
Motor jikov - problém, 9.4.2014
Emulzní trubice nemusí být samostatný díl, může to být díra v dílu značeném obvykle jako položka 1 - monoblok tělesa. jinak k seřízení koukněte na toto Seřízení bude potřeba, pokud začnete brát benzín jinde a on bude mít jiný obsah přidaného... celý příspěvek >
KUK-96, 8.4.2014
Geometrie nožů je dělaná pouze pro pohyb vpřed. Zpátečka je dobrá, když se stroj zahrabe a nejde pokračovat vpřed s mírným pohybem do strany. Asi nic nezničíte, pokud se sám nepřejedete, ale nože bodou vybíhat ven z kyprého a nebudou okopávat.... celý příspěvek >
Co jsou to za broskvoně, 7.4.2014
Obecně platí, že odrůdy s růžovitým květem jsou rannější než RH a odrůdy s květem zvonkovým jsou středněranné až velmipozdní. Spolehlivost určení je však asi jako když řeknete, "jestiže ten člověk má dlouhé vlasy, pak je to žena". Pokud jsem si... celý příspěvek >
Na mladé třešni naběhly pupeny ale ted usychají, 7.4.2014
Taky bych to tipnul na problém v kořenech. Buď jsou ožrané hryzcem, hraboši aj. nebo v důsledku zalévání v době vegetačního klidu podlehly podmáčení.
Záměna podnože u stromku z ovocné školky Mezice, 6.4.2014
To ano, ale pokud smyslem přihnojení je dodat trojnásobek (resp dle Vlady pětinásobek) doporučené roční dávky N při současném předpokladu průměrného nebo nedostatečného půdního výměnného komplexu, pak postupné dávkování LV15 je poskytne lepší... celý příspěvek >
Záměna podnože u stromku z ovocné školky Mezice, 5.4.2014
LV15 je okamžitě přijatelný kořeny rostlin, zatímco LAD27 je pomalupůsobící forma dusíku obdobně jako síran amonný. Další okamžitě využitelnou formou N je močovina aplikovaná v podvečer (nebo za trvale oblačného počasí) postřikem na list.
Čištění řetězu od smůly apod, 5.4.2014
Pokud Vám to málo maže, nezapomeňte na domazávání roltopu ručně. Jestli chcete zkusit řidší olej, tak k používanému v poměru 9:1 přidejte maličko bionafty. Nepomůže-li to, pak servis...
Záměna podnože u stromku z ovocné školky Mezice, 5.4.2014
Pokud chcete hnojit rávník, tak ten LAD27 je dobrý, ale protože chcete donutit Rajku na A2 k růstu, použijte prosím ten LV15. V příštích letech snad můžete nahradit část LV15 tím LAD27, tu část co připadá na pokrytí spotřeby trávníku.
Hnědé květy, 4.4.2014
Lído Buď je stromek mírně rezistentní a infekční tlak slabý, čímž to odnesou jen květy a trocha krátkého obrostu, nebo infekční tlak je slabý, ale absence opylení zachrání stromek, protože infekce se dostává přes bliznu do květu a v... celý příspěvek >
Záměna podnože u stromku z ovocné školky Mezice, 4.4.2014
Rozpouštění LV15 ve vodě není potřeba, je silně hygroskopický. Loňskou zimu jsem ve stodole zapoměl zakrýt kbelík se zbytkem cca 0,5 kg LV15 a do jara jsem z toho měl roztok cca 1,5-2 litry. Ve stodole neprší, nesněží pouze si bral kondenzující... celý příspěvek >
Čištění řetězu od smůly apod, 4.4.2014
jestli ono by to nechtělo zkontrolovat, zda čerpadlo hází dost oleje pro ztrátové mazání. Z mastnýho řetězu smůla odcáká sama a z lišty ji setře člověk spolu s přebytkem oleje (nebo hadrem namočeným v naftě).
Záměna podnože u stromku z ovocné školky Mezice, 4.4.2014
Tak jsem si dal tu práci a zvážil, kolik se mi suchého LV15 vejde do 150 ml kelímku od jogurtu (Florian od Olmy). Bylo to lehce kolem 200 g. Takže podle mne by to mělo být pro Vaši Rajku na A2 v kruhu r = 2 m (či D = 4 m) a tedy na 12_m2... celý příspěvek >
Vari - nádrž, 3.4.2014
ano, mluvíme o stejném dílu a je jedno, jestli kmitá karburátor vůči filtru nebo filtr vůči válci.  Spíš jsem poukazoval na to, že dva na sebe navazující oblouky dilatují lépe než jeden prostý. Pokud se pán navíc bude snažit místo toho, aby tam... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika