|
Příspěvky uživatele - 82.122
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 4.9.2016 Má ještě cenu stříkat proti plísni? A čím? Letos jsem stříkala 2x Acrobatem,
plíseň se ale teď začíná objevovat. A má pršet... Děkuji.
|  | Co s cuketami?, 22.8.2016 Zcela souhlasím. Domácí je domácí |  |
|  | Okurka žloutne, 15.8.2016 Sklepem to nebude. Dělají to i na záhoně. A jen tahle odrůda.Reginy jsou zelené. |  | Okurka žloutne, 15.8.2016 Ale ty okurky to dělají od začátku. |  | Okurka žloutne, 15.8.2016  Dobrý den. Mám poprvé okurky Dalila F1 od Moravo Seed a jsou flekaté. Dělají to i malé okurky. Když je utrhnu ještě zelené, tak mi ve sklepě za pár dní taky zežloutnou. Nevíte, čím to je? Děkuji. |  | Co to je prosim?, 17.7.2016  Zdravím. Můžete mi někdo říct, co mi to roste na záhoně? Mám pocit, že se starám o plevel A ještě jsem našla pěkného brouka. Co to je? Děkuji. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 5.6.2016 Zdravím. Mohu smíchat Score plus Delan s nějakým přípravkem proti mšicím? Nebo musím stříkat dvakrát? A s jakým odstupem? Děkuji. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 2.6.2016 Děkuji. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 2.6.2016 Dobrý den. Jsem úplný začátečník a tak se ptám. Tím triazolem TM myslíte Score? A když smíchám 2 přípravky, tak jakou koncentraci mám dodržet? Děkuji moc. |  | Fazole nemaji lusky, 4.10.2015 Můžu se zeptat jaké velkoplodé keříčkové fazole pěstujete? Děkuji. |  |
|  | Fotky dýní a vaše zkušenosti s pěstováním, 11.9.2015 Také bych uvítala recept. Děkuji. Alena |  | Moniliosa - pomozte mi se v tom vyznat, 21.8.2015 mám stejný dotaz. Napadené větvičky jsme ostříhali. Ale co postřik?
Děkuji. |  | Něco mi žere listy dýně, 4.7.2015 Já to našla i na okurkách. A letos je to poprvé. Nebudu si těch potvor všímat.
Slimáků moc nemám, chodím na ně po setmění s baterkou a rýčem.
Seknu je za ušima a nechám ležet. Sežerou se sami. |  | Něco mi žere listy dýně, 4.7.2015 Máte pravdu, děkuji. A jak se těch potvor zbavit? Nebo tak moc neškodí? |  | Jaká je to odrůda?, 15.10.2014 Řekla bych, že ano. Je to kyselé jablko. A na slunci ten strom není docela určitě. Jablka jsem sebrala pod stromem 3.října.
|  |
 |
|
|
|