Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zabít rychle a účinně králíka, 17.12.2014
Ti, co vykupují králičí kožky je patrně nevozí k vydělání, ale k výrobě plsti. . Oni berou všechny kožky, ale činí se pouze ty se zimní srstí (a přes zimu většina pěstitelů ponechává jen samice, příp.  samce), Kdysi jsem to dělal. V minulém... celý příspěvek >
Jak sušit vlašské ořechy?, 16.12.2014
A proč je nerozloupnete hned po sběru? Ztráty budou ještě menší.
Jak zabít rychle a účinně králíka, 16.12.2014
Ad Veselka: Pistole (alespoň ty jateční, pistole na králíky neznám) jsou právě konstruovány tak, aby zvíře jen omráčily Ad S.P. Uši na stažené kůži nenechávám vůbec
Harbella, 16.12.2014
U Harbelly bych bál jisté citlivosti k šarce a nedozrání v horších polohách a letech.
Jofela, 16.12.2014
Jen aby to nebyla stejná bublina a poté propadák jako její rodič Jojo.
Juna, 16.12.2014
Jestli si podrží dobré plodové vlastnosti Katinky a navíc bude ještě skořejší, máme se na co těšit.
Co jste už pochopila? Jakou pistoli máte na mysli a komu umí ublížit a dost?
Kdy ořezat vlašský ořech, 16.12.2014
Š. vosk často brzy mizí-odnášejí ho včely, vosy a sršně! Nepozoroval jsem to. Navíc včelařská literatura uvádí, že včely vosk nesbírají (a to ani čistý včelí vosk). Dutiny plněné montážní pěnou? Určitě lepší, než betonáž, nebo předpolí pro... celý příspěvek >
Kde sehnat pěkný dřevěný kompostér?, 16.12.2014
Kdysi jsem to dělal stejně jako Lída. Potom jsem mezi pravý a levý box vmezeřil ještě jeden - tzv. prostřední box. Do něho přehazuji kompost střídavě z levého a pravého, a to až po roce zrání. Tím kompostu jednak tlením ubude a po přeházení je... celý příspěvek >
   Součástí správně zabitého králíka je dobré vykrvení. K tomu nestačí krvácení z uší a nozder, je gtřeba podříznout krkavici. Aby vyteklo co nejvíc krve, je nejen dobré držet králíka vzhůru nohama, ale mělo by zvířeti... celý příspěvek >
Kompostér z vrbového proutí bude asi skutečně levný, ale ne již tak bezpracný. Soudě podle doby, za jakou se rozloží štěpka z vrbových protů, bych příliš dlouhou trvanlivost takové stavbě nepředvídal.
Komplostér mám už třetí. Ty první dva byly dřevěné a vydržely kolem 10 let i s impregnací.   Ještě dřív než dřevo odešly pozinkované vruty. Ne že by je zlomilo pracující dřevo, jednoduše urezly.U syrového dřeva je trvanlivost... celý příspěvek >
Jaký štěpkovač?, 15.12.2014
Padesát stromů je tak akorát pro dobrý elektrický drtič. I při počtu bezmála 200 stromů je drcení po řezu  práce na pár hodin. Záleží samozřejmě na tom, jak velké ty stromy jsou a kolik z nich uříznete.  Každý ovocný druh se řeže... celý příspěvek >
Meruňky, monilioza 2014, 12.12.2014
Určitě je lepší stříkat večer, nejen insekticidem. Taky proto, že v noci obvykle padne rosa, která udrží postřik vlhký a tedy účinný.
Rakytník, 12.12.2014
Takových seznamů je řada. O výzamu jako zdroji vitamínu toho mnoho neřeknou. Nezohledňují že: 1. obsah vitamínu C je kolísavý v závislosti na zralosti plodiny, ročníku i místě kde vyrostla 2. výrazně se liší konzumovaná množství. Málokdo sní... celý příspěvek >
Další diskuze:  96979899100>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika