Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řez meruňky Goldrich, 24.3.2015
Řez by asi meruňka přežila, otázkou je, čemu by pomohl. Strom, je pěkný a má dostatečné přírůstky. Jistě, jemně proředit korunu můžete, ale nezbytné to není. Nejvhodnější by byl asi čas kvetení.
Znáte, prosím, tuto rostlinu?, 24.3.2015
Pryšec křížmolistý?
Obyčejný rýč (i fiskars) vs. bronzový, 24.3.2015
No, to určitě dělá!. Budete-li železným rýčem krájet zeleninu, pak skutečně vitamíny ničit bude.
Chybějící pupeny, 23.3.2015
Jiný pupen na větvičce není?
Chybějící pupeny, 23.3.2015
Nový pupen asi nenaroste, tak patrně vyraší ten nejvyší, který nechybí.
Řez třešně, 23.3.2015
Já bych tu třešinku asi nechal tak, jak je.
Uzení klobás studeným kouřem, 23.3.2015
Jaké používáte dřevo a kolik ho spálíte při jednom uzení? 
Balkonova broskev, 23.3.2015
Já mám všechny broskvoně, meruňky a nektarinky zamulčované kůrou - nádherné zdravé stromy, výborně prospívající, takže jim zamulčování kůrou jednoznačně nevadí.
Špatné Ph pro hrušku?, 22.3.2015
.Prostě mi vychází že s hrušní se nemá člověk mazlit.    Problémem mnohých diskutujících je, že jednu svoji epiizodickou zkušenost (třebas pravdivou) povýší na zákon. Já jsem jednou při přesazování semenáčků jeden zapomněl v trávníku a... celý příspěvek >
Růže Kordes v Olomouci a okolí, 18.3.2015
Kordesky jsem kupovala v zahradnictví BENED v Dolanech u Olomouce - minulý týden jsem si tam byla pro Uetersens rosenkonigin- zatím čeká ve skleníku, protože je v kontejneru a už dost narašená, ale jsem nadšená, že jsem ji ukořistila.J
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 18.3.2015
To nemá chybu!!!
Hrabos?, 16.3.2015
1. Jak jste v půli března poznali, že třešinky a višničky žijou? Když zapíchnete na podzim do země pruty bez kořenů, bude dřevo i pupeny vypadat úplně stejně. 2. Hryzci příliš nemilují kořeny třešní a višní. Určitě se do nich nepustí dřív, než... celý příspěvek >
Řez asi dvouleté meruňky, 16.3.2015
Že jste na podzim zapomněli, je dobře, stromky se na podzim obvykle neřežou. Odstranil bych větve vyrůstající těsně nad zemí (abych se pod stromek dostal sekačkou) a pak - jak píše Standa, můžete zvážit neřezat, nebo ty loňské přírůstky trošku... celý příspěvek >
Jarní množení broskvoní, 16.3.2015
To ne, až po ujmutí očka.    Za sebe mohu říci, že ponechávám čípek vždy. Myslím, že ani nejlépe ujmuté očko nedokáže k pahýlu přitáhnout tolik živin a asimilátů, aby se řez na podnoži dobře zahojil. Olistěný výhon z očka to už dokáže... celý příspěvek >
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 16.3.2015
Já jsem včera nasadila meruňku Bergarouge - bohužel u nás byly +2 st. C a mrholilo, takže zahrádkářský zážitek nic moc, ale k večeru se udělalo nádherně. Jsem na ni moc zvědavá... koupila jsem ještě Farbaly - ta je v kontejneru, tak musí ještě... celý příspěvek >
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika