|
Příspěvky uživatele - 92.38
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Kdy mají jabloně mízu?, 1.4.2015 Roubování za mkůru je možné, až lze kůra lehce odloupnout a při tom "nechlupatí". Můžete to zkusit. V tomto počasí by ale ven nevyhnal psa, natož štěpaře. U jabloní nemusíte mít strach, že termín prošvihnete, vhodná doba pro roubování za kůru... celý příspěvek > | | Předčasné sázení brambor a vysévání semínek, 31.3.2015 Sázet v březnu pozdní brambíory nevidím za rozumné. Což o to, nyní se jim v půdě nic nestane. Ale v dubnu jsou ranní mrazíky pravidelně a bramborová nať je extrémně citlivá. I když rašící nať nyní uchráníte fólií či mulčem, v době zmrzlých mužů... celý příspěvek > | |
| | Kde sehnat pěkný dřevěný kompostér?, 31.3.2015 Ano, něco podobného:
Nějakou tisícovku to stálo, už si nepamatuju, ale nelituju
Chcete-li nějaký opravdu ekologický nátěr, můžete zvolit fermež či tungový olej. Já to ale nevidím za účelnou investici. Kombinace vzduch, vlhko, teplo, tlení,... celý příspěvek > | | Který je nejlepší podle Vás benzín do motorové pily?, 31.3.2015 Do všeho dávám jakýkoli čerstvý benzín 95 a neměl jsem problém se startem nebo výkonem. | | Rycí vidle na rámu, 31.3.2015 No, nevím. Rýč patří k nástrojům, které držím v ruce nejčastěji. Geniální je na něm jeho univerzálnost - můžu s ním vyrývat, nabírat. přesazovat, obracet. Jestli bych si něco skutečně nepořídil ani zadamo, tak tyto železné obludy. Chápu že chudému... celý příspěvek > | | Kde sehnat pěkný dřevěný kompostér?, 30.3.2015 Určitě natřít. Existují nátěry (asi většina, snad snad ani jiné nejsou) z nichž se škodliviny neuvolňují. Mně vydržely desky kolem kompostu asi 10 let. Ještě dřív urezly pozinkované vruty. Nahradil jsem je plastovými profily a nerez vruty a mám... celý příspěvek > | | AdBlue jako hnojivo na trávník?, 30.3.2015 Já tedy nevím, co vymýšlíte. V litru aditiva je jen 0,32kg močoviny, takže běžné balení močoviny jako hnojiva vyjde vesměs o polovinu levněji. Že je AdBlu v demineralizované vodě a chemicky čistá, to je trávníku opravdu šumafuk.
... celý příspěvek > | | Vysazení nové meruňky po staré, 30.3.2015 S tou nejstarší meruňkou na jižní Moravě to nebude tak horké. Brno je plné stromů meruněk, které byly dospělé již před 50 lety. Vysadit nový stromek na místě starého můžete, ale měl byste vyměnit půdu kolem kořenů. Tedy starý strom nekácet, nýbrž... celý příspěvek > | | Roxana, 27.3.2015 Mám Lejunu, Leskoru, Lealu, Radku, Auroru, Kioto, Pinkcot, Bergeron, Goldrich, Goldbar, Sirenu, nyní nově letos Roxanu, Pisanu, Bergarouge a Farbaly. Bohužel zakládali jsme zahradu nově a postupně, takže zatím se nestihly projevit,... celý příspěvek > | | Roxana, 26.3.2015 Tato zpráva mne neodrazuje, četla jsem o tom již na internetu, musím stříkat proti monilii tak jako tak. U Pisany je psaná zvýšená odolnost vůči monilii, též jsem si ji pořídila, ale jak odolá raději testovat nebudu a dostane taky... celý příspěvek > | |
| | Merak na mereni vlhkosti pudy?, 25.3.2015 Vlhkoměrem ULR posunujemen tangenciálně půdou a po arteficiální erozi superficia organolepticky hodnotíme dle VAŠ (vizuální analogové škály) půdní hydrataci.
Lidově: povrch odhrábnem a vidíme. | | Merak na mereni vlhkosti pudy?, 25.3.2015 Já takový měřák poslední generace mám a používám ho. Je to výborná věc a funguje Je to typ ULR (ukazovák levé ruky). | | Roxana, 25.3.2015 Už sedí pusinka u mne v zahradě, až se projeví dám zprávu. J | | Řez meruňky Goldrich, 24.3.2015 Může za tím být i nedostatek vzduchu v kořenech (kořenová asfyxie). Obětoval bych kousek trávníků a stromek obryl - a při tom přidal vylehčující kompost.
U strádajících stromů každý hledá, že jim něco chybí. V našich podmínkách... celý příspěvek > | | Propjení IBC material, 24.3.2015 Nojo, ale jak propojíte 2 prázdné IBC kontejnery hadicí vrchem? | |
|
|
|
|