Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Špendlíky či ryngle?, 14.4.2015
Ještě že ne do Kijeva.
Převislý modřín začal růst nahoru, 14.4.2015
Z fotky si troufám říci, že klasicky převislý není a ani nikdy nebyl, je to zřejmě nějaká ještě jiná odrůda než " převislá". Ale mě se naopak strašně líbí, je úžasný, je to něco, co každý nemá. Myslím, že klasicky převislý z něj ani střihem... celý příspěvek >
Odpuzovač koček, 14.4.2015
Tohle mi přijde geniální a přitom šetrné řešení. Kočky máme doma, ne že bych je tedy chtěla plašit, ale na ty naše by to fungovalo zcela jistě. Chovatel nám doporučoval, když nám budou doma kočky něco provádět - třeba škrabat, že máme mít po... celý příspěvek >
Hryzec, 8.4.2015
Pokud se o stromek pěstitel stará tak, že za 9 let přiroste jen tak málo,  že ho hryzec stihne sežrat, pak není něco úplně v pořádku.
Hryzec, 7.4.2015
Po pěti letech by měla mít jabloň dostatečně velký kořenový systém, aby mu hryzec vážně neublížil. Harakiri s pletivem v tuto dobu nemá smysl.
Roundap, 7.4.2015
Nevím, co je u nás na co povoleno, ale já jsem odkoupil od místního JZD (teď už se jmenuje jinak) prázdné IBC kontejnery s hrdým nápisem Roundup.  Nespolehlivý zdroj říkal, že je na řepku.
Roundap, 7.4.2015
Co to je nepublikovaná část? Odkaz jsem přečetla celý a informace, která by potvrzovala Vaše tvrzení:  "6 z 10 ti čechů sní ročně alespoň 20 kg brambor dovezených z Polska. V jejich vzorcích je glyfosát možné běžně detekovat" tam opravdu... celý příspěvek >
Roundap, 7.4.2015
" V jejich vzorcích je glyfosfát možné běžně detekovat. " Kde jste vzal tuto informaci? - můžete to podpořit nějakými validními zdroji?
Růžový rybíz, 7.4.2015
Já jsem se chtěla zeptat, proč se růžový rybíz běžně nedá sehnat?  Dotaz paní mě motivoval ke googlování, dočetla jsem se, že pochází z Francie, našla jsem i odrůdu Rose de Champagne, je prý nejsladší z rybízů - odkazů hodněm, prodejce... celý příspěvek >
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 7.4.2015
Dobrý den, jak dlouho vydrží postřik mědí z hlediska toho zvýšení mrazuodolnosti? Stříkala jsem v pátek, teploty u nás byly -co jsem zaregistrovala do minus 2, dnes 0 st., tak to by snad ještě šlo. Mě kvete už výrazně Lejuna ze všech nejdřív, má... celý příspěvek >
Výsadba růží, 2.4.2015
Taky strašně moc děkuju, ulevilo se mi, tady sněží a sněží a sněží... krásný den.
Jarní řez slivoně, 1.4.2015
Zbytečně hlubokým řezem jste se zbytečně připravil o první úrodu (na letorostech byly patrně i květní pupen)y a nastartoval silný růst "do dřeva".
Výsadba růží, 1.4.2015
Dobrý den, prosím o radu. Včera, když u nás zrovna napadlo "neplánovaně" 10 cm sněhu mi přišlo poštou 8 růží. Ten sníh, to bych snad i zvládla, ale bohužel dodavatelská firma nás vypekla s dodávkou nového plotu, který měl již být hotov, ale... celý příspěvek >
Záchrana ovocných stromů, 1.4.2015
Jistě, nejlépe v tuto dobu. Ale možné to je v podstatě kdykoli až do léta. Akorát s uřezanými větvemi, které mají poupata, květy a listí se hůř manipuluje.
Doporučte postřikovač, čeho se naopak vyvarovat?, 1.4.2015
Problém bude v tom nástavci. Většina no name postřikovačů je totiž vybavena jen jedním půlmetrovým.    Ceny pesticidů dnes šplhají k hodnotám, kdy 10 vystříkaných desetilitrových dávek stojí stejně jako pístový či membránový Solo. V této... celý příspěvek >
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika