Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rosarium HK 2015, 15.6.2015
Teda tohle je opravdu plodné hodnocení... typu nejhezčí jsou 242, 275... to má fakt přínos pro nás všechny...
Čačanská lepotica, 10.6.2015
Čačanská lepotica je dobrý plnič úrod a jak píše Ing. Fidla, ublížilo jí chuťové srovnávání s pravými švestkami, které jsou k jídlu i když nejsou úplně vybarvené. Zato ne úplně zralé lepotice jsou zcela modré a jíst se prakticky nedají. Skutečně... celý příspěvek >
Rosarium HK 2015, 10.6.2015
Proč Vy čekáte? Když jste von Koniggratz, tak to máte blízko ne?
Jak zúžitovat králičí maso, 9.6.2015
Máte v mnohém pravdu, ale ne ve všem. Např.:  Králík nemá žádný tuk a samotný vývar je tak trochu mdlý. U nás jsme tuk škvařili a králičí sádlo se tradičně přidávalo do buchet.
Proč nekvetla slivoň?, 9.6.2015
Nejspíš se loňskou úrodou příliš vyčerpala.
Poškozený ořešák (Mars). Co s ním?, 9.6.2015
Nechal bych letos všechny výhony, pomůžou zahojit rány na kůře. Až se stromek zotaví, pak vyberete pokračování kmínku.
Lapins (P-Colt, Prunus avium), 9.6.2015
U nás bude Lapins zrát asi za měsíc. V tuto dobu končí Rivan, Adélka,  dozrává Burlat a po něm Kasandra. Je tu sice chladněji, než v Židlochovicíh, ale ne zas tolik.
Rozdíl mezi Ringlí a Blumou, 9.6.2015
Ještě k těm vnoučatům - které z uvedených odrůd jim chutnají a které ne? Co znám děti, chutná jim každá peckovina, když je ten rok nová. A dokonce je trhají i nezralé. Aspoň my jsme to tak jako malí dělali. Když je toho hodně, omrzí se... celý příspěvek >
Založil jsem kompost, 9.6.2015
Ano, vše, co píšou, je pravda. Jen bych nenapsal  " Musí sa to..."  jak píše Marián, nýbrž  "...je dobré..." jako Mr.Fazole.    Víte to sám, p. Romane, dobře. "Je mi jasné, že to chce jiný materiál..." Jenže co když ho... celý příspěvek >
Rozdíl mezi Ringlí a Blumou, 9.6.2015
Jestli nejste zapáleným pěstitelem slivoní a chcete blumu, co by chutnala vnoučatům, zvolte nějakou, nejlépe tuzemskou, které se v kraji daří. Taky zvažte, kdy se vnoučata na chatě pohybují, řekl bych o prázdninách, tedy něco, co zraje v červenci a... celý příspěvek >
Zkraceni Azalek, 3.6.2015
A jste si jist, že po odkvětu? Já jsem svoje azalky zkracovala v předjaří, před vyrašením a zvládly to naprosto bez problémů a krásně i kvetly. Odborník nejsem, ale já bych to po odkvětu asi nedělala. Ale nádherné je máte, to je bez... celý příspěvek >
Semenacky - presazeni, 26.5.2015
Chápu, ale tady jde o něco jiného. Aby každý doma bez jakékoli znalosti (jablka byla z obchodu a byla červená...) se stal šlechtitelem a zahrady se plevelily náhodnými semenáči, to mi přijde stejně smysluplné, jako když za kulturní revoluce každý... celý příspěvek >
Semenacky - presazeni, 26.5.2015
Chudáci šlechtitelé, proč investují takové peníze do výsevu tisíců kříženců, proč ztrácejí čas nekonečnými selekcemi, když by stačilo nastrkat do země pár jadérek od jablek z kozumu, jak radí pan Jiří...     Mimochodem, pan Louda byl... celý příspěvek >
Tegera - zkušenosti, 24.5.2015
Petr zodpověděl prakticky všechno. 1. V 350 m.n.m, ale poloha studená. S polohou Tegera nemá problémy. 2. Šarka na listech je vidět, plody jsou zatím zdravé 3. Na kvas se dají použít všechny švestky, byť letní sorty se příliš nedoporučují..... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 20.5.2015
Já jdu se sousedem na pivo. Dobré mezilidské vztahy nevyváží sebelepší úroda.
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika