|
Příspěvky uživatele - 92.38
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Domácí ořechovice, 20.7.2015 Myslím, že to bohatě stačí. | | Suche kolesa v trave, je to plesen?, 16.7.2015 Na co v tomhle suchu a horku fungicid- je to přesušené, přesušené, přesušené- nesledujete zprávy, vždyť to mají suché všichni, kdo dostatečně nezalévá? Vaše zálivka jednoznačně nestačí, takže pokud máte vodu/ myslím třeba vlastní studnu nebo Vám... celý příspěvek > | |
| | Jaký škůdce mi ničí broskev?, 7.7.2015 A ti černí brouci?... Je to taky měkký brouk, jako ta larva
Brouky tu nevidím. Brouci jsou - až na malé výjimky (drabčíci, páteříčci) většinou tvrdí. | | Jaký škůdce mi ničí broskev?, 7.7.2015 Jsou to kukly slunéček. | | Česnek jako cibule, 7.7.2015 Jinak v supermarketech se ten česnek ve tvaru cibulek prodával ještě dráž než klasický. Tak v čem je problém? Snězte ho! | | Jaký škůdce mi ničí broskev?, 7.7.2015 Listy (a možná i plody) postihuje patrně suchá skvrnitost listů peckovin. Larva a brouci to nebudou. Můžete zkusit postřik fungicidem s krátkou OL, ale zázrak nečekejte. | | První sadba vinné révy, 7.7.2015 Révě trvá déle, než se ujme a zakoření, není to žádný myrobalán. Až se to podaří, růst se dostaví v řádu metrů za sezónu. Spíš mi není jasné, odkud ty letošní výhony vlastně rostou. Přímo ze země? Nevidím tam žádné staré dřevo. Ta kůra je zřejmě... celý příspěvek > | | Určení druhu merunky, 7.7.2015 Napovědět možná, určit nikoli. Podle fotky to nejde. Meruňky jsou fenotypicky natolik homogenní, že spolehlivě poznat odrůdu většinou nelze ani ohmatáním, očicháním, ochutnáním. Ještě tak rozpoznat mezi dvěma odrůdami z nichž jedna to určitě je... celý příspěvek > | | Choroba třešní, 7.7.2015 Třešně u rybníka - to bývá docela riziko. Prospívají obvykle jen tam, kde jsou vysazeny alespoň 1,5-2 metry nad úrovní hladiny. Jinak právě hladina spodní vody může být problém. | | Hruškový kvas z neskorých odrôd, 7.7.2015 V podstatě ano, lepší je sáhnout po kyselých jablkách.
Jinak úvaha je spíš filozofická. Jsou lidé, kteří rozdíl v kvalitě neocení. Proč kupovat auto za milión, když stejně nás odveze Matiz či Dacia a víc než 90 se beztak jezdit nesmí? Nač utrácet... celý příspěvek > | |
| | Rybízová štáva - postup, 7.7.2015 Co to zkusit s oběma a porovnat výsledek? | | Jak nedostat žihadlo?, 6.7.2015 Vemte se rukavice. Včela Vás při pletí píchne, jen když na ni sáhnete. | | A co vaše višně?, 6.7.2015 Měl jsem dost roků obě višně, Erdi B. i Ujehrty f. Nyní mám už jen Erdi. Včera jsem otrhal poslední zralé plody.Erdi - je skořejší, trochu sladší, méně vyholuje a líp se trhá bez stopek. Ve velikosti plodů se ale obě višně příliš... celý příspěvek > | | Rybízová štáva - postup, 6.7.2015 To záleží na tom, jak velká jadýrka máte ve svých malinách, rybízu, angreštu, jostě... | | Co je to za vadu?, 1.7.2015 Pokud nejde o mechanické poškození strunou křoviňáku, pak se jedná o botrytidu kmínku meruzalky. | |
|
|
|
|