Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roubovací pásku, 2.3.2016
Záleží případ od případu. Já pásku odstraňuji v době, kdy nový výhon má asi 10 cm. Někdy stačí odstranit pásku i později (třeba za rok), ale některé bujné odrůdy na bujných podnožích (např. zmlazeném myrobalánu) sílí tak rychle, že i pružná PVC páska... celý příspěvek >
Dezinfekce půdy dusíkatým hnojivem, 1.3.2016
To bude stát asi o dost víc než za kolik se sklidí brambor...
Zmlazení konkrétních starých jabloní, 1.3.2016
Řekl bych, že sousloví "Starý strom" a "Radikální řez" nejdou úplně k sobě.
Valašská reneta, 1.3.2016
Ano, vypadají tak. Kuželovité "barevné jaderničky".
Čím nejlépe vápnit, 1.3.2016
Já vápním prachovým páleným vápnem. Nejlépe na tající sníh.  Mám těžkou jílovici, navíc kyselou. Ve srovnání s mletým vápencem to vyjde levněji, hodí se mi i zásaditější reakce. Částečně rozpuštěné vápno se taky vsákne do větší hloubky.  ... celý příspěvek >
Natírání kmenu vápnem, 24.2.2016
Je to len jedna z možností, ktorú nikomu nevnucujem. To máte částečně pravdu. Nicméně   Vaše formulace: "Použil som hotový výrobok "Bílý nátěr na kmeny" firmy Forestina - dá sa ľahko zohnať cez internet, jedno balenie má 1kg a vystačilo... celý příspěvek >
Jak vypěstovat korunu?, 24.2.2016
Váš úmysl je správný. Do volné krajiny patří vysokokmen. Stejně tak je rozumné vypěstovat jej ze špičáku. Oproti sazenici vysokokmene ovšem jeden, možná dva roky ztratíte, ale to se nedá nic dělat. Zahnův řez je zbytečný, na výchovný řez jednoletých... celý příspěvek >
Řez aronie, 24.2.2016
Aha, jinými slovy sklízíte na podzim průklestem.
Jak založit korunu u vysokokmenu?, 24.2.2016
Je to možné, nechci se přít. Sazenice polo a vysokokmenů jabloní, hrušní a švestek, které jsem viděl (např. stare..., byly obvykle očkovány nad zemí a kmínek pěstován z odrůdy bez mezištěpu. Třešně a višně pak roubované v korunce, kmínek tvořila... celý příspěvek >
Natírání kmenu vápnem, 24.2.2016
Mám dotaz. V čem je lepší "Bílý nátěr na kmeny" firmy Forestina za 200Kč kilo, když nižší cenu dostanete pytel vápna, ze kterého vyhasíte asi stonásobné množství nátěru?
Jak založit korunu u vysokokmenu?, 24.2.2016
Nechejte jeden kolmý terminál a 3 - 4 postranní ramena. Všechny zastřihněte zhruba na 1/3. Rozepřete je podle potřeby do šikmé polohy tak, aby konce ramen byly ve stejné výšce. Vrchol terminálu by měl být o 15 cm výš.    S tím... celý příspěvek >
Hrusne na kdouli nerostou, 24.2.2016
Druhá věc je, jestli je pro Karinu vhodná podnož kdoule, protože Karina moc vzrůstná odrůda není, ale to si nejsem jistý. Je to tak. Krom mimořádně příznivých klimatických a půdních podmínek je Karina na kdouli dobrá tak na pěstování v... celý příspěvek >
Řez aronie, 24.2.2016
Podzimní sběr také využívám k dalšímu střihu. Té větě nerozumím
Nůžky Felco 2, 8 (6) nebo Bahco PX-M2(3)?, 23.2.2016
To můžete mít,  milý187 224,  pravdu. Jenže roku 1980 to byly jiné peníze.
Nůžky Felco 2, 8 (6) nebo Bahco PX-M2(3)?, 23.2.2016
Při střihu dvousečnými nůžkami může docházet v čepu k torzi branží, zejména, když přesně nedoléhají. U jednosečných je čep namáhán pouze ve směru a způsobem, ke kterému je konstruován. Tak i s vychozeným čepem lez jednosečně stříhat, pokud čepel... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika