|
Příspěvky uživatele - 92.38
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Admirál, Sirius, Meteor, 21.6.2016 Jenom snad pane Vysloužile toliko, že jste mě opět pasoval na univerzálního rozvraceče.
To je přesně to, co jsem říci nechtěl a ani neřekl. Je samozřejmě dobré informovat stávající i budoucí pěstitele, že moje zkušenosti s touto odrůdou, a... celý příspěvek > | | Admirál, Sirius, Meteor, 20.6.2016 Jablka mají vždy černé skvrny a po dozrání vždy opadají. Nevíte co s tím?
Zkusil bych ošetřit proti strupovitosti a otrhat dřív, než spadnou. Druhou možností je přeroubovat rezistentní odrůdou. | |
| | A tráva roste a roste, 8.6.2016 Vždycky by si měl diskutující přečíst to na co se zakladatel vlákna ptal
Jediné, na co se zadavatel ptal, zda ponechání neposekané louky je zločin.
Odpověď je jediná: Není. | | Angrešt - určení choroby, 7.6.2016 Máte asi pravdu. Když jsem si to zvětšil, tak vidím, že na prvních 2 fotkách je spíš mechanické poškození. Ta poslední ale vypadá víc na tu houbu. | | Neurčené odrůdy, 7.6.2016 Přiznám se, že o tom jablku slyším poprvé. | | Angrešt - určení choroby, 7.6.2016 Myslím, že americké padlí. Léčit se nedá, preventivně Discus | | Neurčené odrůdy, 7.6.2016 Vycházím z toho, že pokud se v českých pomologiích vyskytuje popis odrůdy, tak se nějakým způsobem vyskytovala na našem území.
To je možné. V kterých českých pomologiích jste ji našel? | | Neurčené odrůdy, 7.6.2016 Taky by stálo za zmínku říci, kde se Vaše stromy nacházejí. Nepamatuji se, že by na našem území jablko Cox pomona někdo prodával, pěstoval, a to ani v minulosti. Podobně žebernatých je víc jablek - např Wagenerovo, to ale nikdy netvoří mohutné... celý příspěvek > | | Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 7.6.2016 Postavil jsem si taky sušičku, trochu jinou, jednodušší, ale myslím, že bude mít podobná úskalí.
1. Pro bylinky, houby lipový květ, bez, šípky, aj je sušička zbytečná, protože stejně dobře uschnou na půdě či ve větrané místnosti.
2. Problém mám... celý příspěvek > | | Neurčené odrůdy, 7.6.2016 Tipuji:
1: Gdaňský hranáč (Coxova určitě ne)
2. Gustavovo trvanlivé
| |
| | Je to puchrovitost?, 7.6.2016 Puchrocvitost to je, již v pokročilém stadiu. Vykopávat by bylo škoda. Je možné, že příští rok se choroba vůbec nemusí objevit, a to i bez postřiku. | | Chloróza? - alebo 50 odtieňov zelenej, 7.6.2016 Šampion je šťavnatější, víc navinulý a myslím i plodnější. Víc trpí strupovitostí i virózami. Desert je sladší, aromatičtější, ale rychleji přezrává. | | Chloróza? - alebo 50 odtieňov zelenej, 7.6.2016 Ano, Šampion patří k odrůdám s nejsvětlejší zelení listů. Přesto myslím, že listy na obrázku trpí nevýznamnou fyziologickou chorobou - jistou formou chlorózy. Skvrnitost listů a zvýrazněná žilnatina nejsou odrůdovou vlastností. | | Chloróza? - alebo 50 odtieňov zelenej, 6.6.2016 Někdy to způsobí travní mulč. | | Kácení ořechu, 6.6.2016 Myslíte vykopaných pařezů nebo pařezů v zemi? | |
|
|
|
|