Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výhony u rynglí, 22.8.2016
Nebuďte tak cimprlich za trochu ironického podobenství. Jsou tu, myslím tvrdší hosté i guruové. Mohla jste své zahradnické začátečnictví uvést v zadání.    Řešením pro Vás je zasazení ryngle na nepodrůstající podnoži - v podstatě jakékoli... celý příspěvek >
Rubinstep - MM106 - po napadení mšicemi, 22.8.2016
Každopádně to není následek sání mšic.
Neřezání ovocných stromů, 22.8.2016
Musíte si ujasnit priority. Chcete, aby strom byl pěkně košatý nebo aby plodil kvalitní ovoce? Nebudete-li stromy řezat, jejich plodnost omezena nebude. A v tom je problém. Plodů bude dost, ale spíš drobné, brakovité.    Jistý kompromis... celý příspěvek >
Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 22.8.2016
Ezidri považuji stále za nejlepší, i když s těmi švestkami je trochu problém, plody Tophit či Topgigantu nelze sušit ani půlené, musí se nakrájet na plátky. Koupíte-li sušičku Bielmeier (Rommelsbacher), budete taky spokojený.   Existuje... celý příspěvek >
Zastavené kvašení u rybízového vína, 22.8.2016
Nechci být šťoural, přidání ušlechtilých kvasinek je jistě správné. Ale jestli víno samo za 3 dny bouřlivě kvasilo, pak si nejsem jistý, že s kvasinkami by to bylo jinak. I divoké kvasinky jsou kvasinky a kvašení by mělo přestat až po dosažení určité... celý příspěvek >
Jablon Gravštýnské, 17.8.2016
Loni jsem tyto prasklinky pozoroval i na Rubinole, která přinesla mimořádně krásné plody a hodně. Proto jsem sklízel probírkou a podobně jako Rubíny ony dorůstaly. Dlouhá stopka, hluboká jamka a visící plody na tom musejí sehrát roli. Ne však... celý příspěvek >
Jablon Gravštýnské, 17.8.2016
tak sa objavujú drobné trhlinky až praskliny v oblasti stopkovej jamky. Taky to pozoruju, hlavně při vlhčím počasí. Myslím, že je to daň za jinou - dobrou - vlastnost Rubínů a Bohemií, kterou naopak oceňuji. Tyto odrůdy neobyčejně reagují na... celý příspěvek >
Pocta Rubinole, 17.8.2016
Máte pravdu. Darja je pro mě propadák kvůli nepříjemně nakyslé chuti. Dublet patří určitě k tomu lepšímu.
Pocta Rubinole, 16.8.2016
Pachuť vyrovnává krásný goldenovský vzhled. Když se to vydělí dvěma - šedý průměr.
Překlep. Diadém považuji za podařený. Šedý průměr měl být Denár.
Desert patří do dlouhé řady těchobuzických "déčkových" odrůd, na které jsou hodně rozdílné názory. Já třeba považuji Desert, Delor, Diadém či Dione za velmi podařené, Dulcit, Delén, Diadém, Domino či Diamant za jakýsi šedý průměr, Doris a Dolores za... celý příspěvek >
Poraďte jaké kvasinky, 15.8.2016
Mně ty příspěvky na stránkách prodejců kvasinek trochu trošku připomínají dealery farmakologických firem, kteří se pasují na největší odborníky přes medikamentozní léčbu. Ale nevyčítám to jedněm ani druhým, je to jejich práce.    Jistěže... celý příspěvek >
Jablon Gravštýnské, 15.8.2016
Grávštýny jsou jedlé, Rubíny ne.
Čím mažete řetěz, 15.8.2016
Myslím, že při každodenním řezáním by se použitý fritovací olej mohl spotřebovat. Ale při běžném řezání kolem domu pilu na pár týdnů odstavíte a vysychající olej Vám zalepí čerpadlo.
Vhodné moderní odrůdy jabloní pro extensivní způsob pěstování na vysokokmenu, 9.8.2016
To jste dobří. Já z jednoho vysokokmenu vylisuju až 200 litrů moštu na destilát. Přiznám se, že 250 kg bych česáčkem za odpoledne neotrhal. Ale držím Vám palce.
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika