Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jesenno - zimné práce, 13.12.2016
Ovšem diskuze se vedla ve smyslu: Ake skodlive organizmy sa schovavaju pod travou?
Jesenno - zimné práce, 13.12.2016
Jenže těm škůdcům (snad s výjimkou některých mravenců) se stejně dobře daří i pod beztravním úhorem.
Plnicka klobas, 13.12.2016
Souhlasím. Vyrojilo se na trhu najednou tolik narážek, že je z čeho vybírat. O té na obrázku jsem uvažoval taky, měl jsem jen obavu z uchycení přísavkou. Proto jsem volil svislou narážku s uchycením k desce stolu šroubem. Taky zabírá na stole míň... celý příspěvek >
Pálenka z dýně, 13.12.2016
degustovali jsme je tam, ale nevím odkud pocházely. Jak jste tedy poznal, že jde o druhák? V žádném katalogu jsem mezi slivovicemi nikdy údaj o druháku nečetl,  ani nenašel kategorii "výpalkovice".  Ale neviděl jsem všechny, pokud Vy... celý příspěvek >
Domácí víno - základní problémy, 7.12.2016
Protože již při macerování začne lihově kvasit
Co je to za strom?, 7.12.2016
BTW vidím tam dole na fotce nějaký štítek Možná by bylo dobré, kdyby si zadavatel přečetl, co je napsáno na tom štítku... možná název stromu!
Jesenno - zimné práce, 6.12.2016
A tak se ptám - jaký je rozdíl mezi deštěm a zalitím stromku? Právě že žádný, akorát že dešti se neubráníme, konve musíme nosit. Proto je zimní zalévání - až na výjimky - zbytečné. musím nesouhlasit s paušalizováním nevhodnosti... celý příspěvek >
Uzeni bucek, 6.12.2016
Pokud se maso nepřesolí (obávám se že ano) pak bude osmoticky pořádně vysušené, bez šťávy. Výhodou solení nástřikem je m.j. to, že šťávu z masa neodvádí, nýbrž dodává.
Ovocné stromy u pole, 6.12.2016
Pokud jsou zemědělci zvyklí dozrávat řepku Roundupem, asi stromky moc šancí nemají. Když je pak neotlučou srnci, ojede je bodrý traktorista při otáčení s pluhem. Já to přesto nevzdávám. 
Jesenno - zimné práce, 6.12.2016
Ale na to je toto fórum aby sme diskutovali, ak by sme si navzájom prikyvovali ako na zjazde KSČ Máte pravdu, jak s tím sjezdem, tak s těmi broskvoněmi, ty dokáží přes zimu uschnout i u nás. Pravda, věta "hrabáním listí svým stromúm škodíte"... celý příspěvek >
Uzeni bucek, 29.11.2016
Nemyslím si. Celý život nasoluji maso stejně. Váha masa+ 2% soli,  pak zalít lákem: váha vody + taky 2% soli.  Když nakládám na delší dobu, vodu převařuji, pokud jen na 1-2 dny nastříknuté maso, pak nepřevařuji. Lák se nezvrhne. Někdy se... celý příspěvek >
Margaryta, 29.11.2016
...podstatné je že Ste s kvalitou tej hrušky spokojný, v takom prípade na mene nezáleží To je jistě pravda, s chutí jsem opravdu spokojen, stejně tak s dobou zrání, kdy navazuje na ty nejranější odrůdy.  Na druhé straně - důvodů diskuze o... celý příspěvek >
Víno z hlohu, 23.11.2016
Já nevím. Obtížně si představuji, chutná-li surovina nedobře, že z ní vznikne lahodné víno. Hloh rozhodně žádná lahůdka ani aromatické ovoce není. Jestli se nesnažíte najít ve víně chutě a vůně, které prostě nemá kde vzít.
Podpnik m25, 23.11.2016
Že by hryzec sežral řekněme desetiletý strom, to se mi nestalo, ale 3-4 roky po výsadbě, to ano. Dřív brali jen typové podnože jabloní, semenáče nechávali být. Ale už se přeškolili a berou všechno, A2 i jaderničky. Včetně hrušní. Zatím mi přežívají... celý příspěvek >
Gabrovská se Bulharům povedla, 23.11.2016
Jsou odměńováni od svých schopností co nejvíce prodat. Je to modní hit, když vysázeli nové "moderní odrůdy To už tak chodí, že v některých firmách jsou zaměstnanci odměněni podle toho, jaké má firma zisky. A je to dobře, v horších firmách na to... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika