|
Příspěvky uživatele - 92.38
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jesenno - zimné práce, 13.12.2016 Ovšem diskuze se vedla ve smyslu:
Ake skodlive organizmy sa schovavaju pod travou?
| | Jesenno - zimné práce, 13.12.2016 Jenže těm škůdcům (snad s výjimkou některých mravenců) se stejně dobře daří i pod beztravním úhorem. | |
| | Plnicka klobas, 13.12.2016 Souhlasím. Vyrojilo se na trhu najednou tolik narážek, že je z čeho vybírat. O té na obrázku jsem uvažoval taky, měl jsem jen obavu z uchycení přísavkou. Proto jsem volil svislou narážku s uchycením k desce stolu šroubem. Taky zabírá na stole míň... celý příspěvek > | | Pálenka z dýně, 13.12.2016 degustovali jsme je tam, ale nevím odkud pocházely.
Jak jste tedy poznal, že jde o druhák? V žádném katalogu jsem mezi slivovicemi nikdy údaj o druháku nečetl, ani nenašel kategorii "výpalkovice". Ale neviděl jsem všechny, pokud Vy... celý příspěvek > | | Domácí víno - základní problémy, 7.12.2016 Protože již při macerování začne lihově kvasit | | Co je to za strom?, 7.12.2016 BTW vidím tam dole na fotce nějaký štítek
Možná by bylo dobré, kdyby si zadavatel přečetl, co je napsáno na tom štítku... možná název stromu! | | Jesenno - zimné práce, 6.12.2016 A tak se ptám - jaký je rozdíl mezi deštěm a zalitím stromku?
Právě že žádný, akorát že dešti se neubráníme, konve musíme nosit. Proto je zimní zalévání - až na výjimky - zbytečné.
musím nesouhlasit s paušalizováním nevhodnosti... celý příspěvek > | | Uzeni bucek, 6.12.2016 Pokud se maso nepřesolí (obávám se že ano) pak bude osmoticky pořádně vysušené, bez šťávy. Výhodou solení nástřikem je m.j. to, že šťávu z masa neodvádí, nýbrž dodává. | | Ovocné stromy u pole, 6.12.2016 Pokud jsou zemědělci zvyklí dozrávat řepku Roundupem, asi stromky moc šancí nemají. Když je pak neotlučou srnci, ojede je bodrý traktorista při otáčení s pluhem. Já to přesto nevzdávám. | | Jesenno - zimné práce, 6.12.2016 Ale na to je toto fórum aby sme diskutovali, ak by sme si navzájom prikyvovali ako na zjazde KSČ
Máte pravdu, jak s tím sjezdem, tak s těmi broskvoněmi, ty dokáží přes zimu uschnout i u nás. Pravda, věta "hrabáním listí svým stromúm škodíte"... celý příspěvek > | |
| | Uzeni bucek, 29.11.2016 Nemyslím si. Celý život nasoluji maso stejně. Váha masa+ 2% soli, pak zalít lákem: váha vody + taky 2% soli. Když nakládám na delší dobu, vodu převařuji, pokud jen na 1-2 dny nastříknuté maso, pak nepřevařuji. Lák se nezvrhne. Někdy se... celý příspěvek > | | Margaryta, 29.11.2016 ...podstatné je že Ste s kvalitou tej hrušky spokojný, v takom prípade na mene nezáleží
To je jistě pravda, s chutí jsem opravdu spokojen, stejně tak s dobou zrání, kdy navazuje na ty nejranější odrůdy. Na druhé straně - důvodů diskuze o... celý příspěvek > | | Víno z hlohu, 23.11.2016 Já nevím. Obtížně si představuji, chutná-li surovina nedobře, že z ní vznikne lahodné víno. Hloh rozhodně žádná lahůdka ani aromatické ovoce není. Jestli se nesnažíte najít ve víně chutě a vůně, které prostě nemá kde vzít. | | Podpnik m25, 23.11.2016 Že by hryzec sežral řekněme desetiletý strom, to se mi nestalo, ale 3-4 roky po výsadbě, to ano. Dřív brali jen typové podnože jabloní, semenáče nechávali být. Ale už se přeškolili a berou všechno, A2 i jaderničky. Včetně hrušní. Zatím mi přežívají... celý příspěvek > | | Gabrovská se Bulharům povedla, 23.11.2016 Jsou odměńováni od svých schopností co nejvíce prodat. Je to modní hit, když vysázeli nové "moderní odrůdy
To už tak chodí, že v některých firmách jsou zaměstnanci odměněni podle toho, jaké má firma zisky. A je to dobře, v horších firmách na to... celý příspěvek > | |
|
|
|
|