|
Příspěvky uživatele - 92.38
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Nové odolné marhulky na PPV, 21.3.2017 Dokonce i za dva. Vzpomeňme na památný rok 2012 a všezničující mráz 22. května | | Muchovník - jakou odrůdu, 15.3.2017 To muchovníky dělají, že první roky moc nerostou. Ale jak se rozjedou, bude problém je ukočírovat, borůvky, rybíz i jostu vysoko přerostou. | |
| | Výběr drtiče větví, 15.3.2017 Nevím jestli je to rozumné, míchat dřevní drť do záhonů. Kvůli nevýhodnému poměru C/N to bude ochuzovat půdu o živiny. Lepší je drť zkompostovat spolu s materiálem bohatým na dusík a do vyvýšených záhonů použít hotový kompost. | | Denár, 15.3.2017 Možná Jantar, ten byl tehdy dost populární. | | Pěstování česneku pod černou netkanou textilií, 14.3.2017 Fungovalo to báječně.ZALÉVALA JSEM JENOM ZEZAČÁTKU
Cibuli nezalévám vůbec. Pravda, poloha nepatří v zemi k nejsušším a půda není písek. | | Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 14.3.2017 Každopádne všetkým ktorí záhradkárčite v drsnejších podmienkach vzdávam hold a fandím. Nie všetci si môžu váľať šunky medzi figami, hurmikaki a asiminami
Kažná poloha má svoje. my si můžeme válet šunky v aronii, rybízu a jeřabinách. Ale vážně. I... celý příspěvek > | | Kralovna Viktorie - kde sehnat, 14.3.2017 Odrůdu Opál mám rád, ale od Viktorie se dost liší. Mám oba stromy vedle sebe, Opál dřív zraje, je sladší, plodnější, modrý. Viktoria zraje později má 2x větší tmavorůžové plody, víc kyselinek v chuti. Nejpodobnější Viktorii mi přijde moravské Babče,... celý příspěvek > | | Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 14.3.2017 Je pravda, že pravidla výchovného řezu platí víceméně univerzálně. Ale rozdíly v nárocích na řez daných lokalitou, jsou velké. U nás stromkům po výsadbě - ani nikdy později, tak velké a silné přírůstky, jako dr. Hlavatému (např. ve vlákně Topaz),... celý příspěvek > | | Nenáročné jabloně, 8.3.2017 o jednom jsem se už rozhodl dávno, bude to Spartan
Obávám se, že za pár let napíšete:
dopadlo to katastrofou, slabý růst malé plody. | | Už vám leze podzimní česnek?, 8.3.2017 Jestli chci vědět, zda kvetou meruňky, podívám se raději na tu meruňku než na česnek.
U podzimního česneku hraje roli plno proměnných - doba sázení, hloubka zázení, typ půdy, orientace záhonu, odrůda. Ty všechny ovlivňují termín... celý příspěvek > | |
| | Nenáročné jabloně, 8.3.2017 Jistě, Panenské patří ke starým odrůdám, vhodným na extenzivní pěstování. Otázkou je, jestli Vám a Vašim blízkým budou v dnešní době poměrně drobná jablka vyhovovat. | | Prvni moje uzeni, 8.3.2017 Pokud vložíte 5 kg masa do 150 litrů horké vody, nezchladí se skoro vůbec a bude to stačit. Dáte-li 10 kg vychlazeného masa do 10 litrů horké vody, vyhřejete ho na 40 stupňů, tedy skoro jen tělní teplotu. | | Už vám leze podzimní česnek?, 8.3.2017 Celkem hezké vlákno, 20 příspěvků. Ale jaksi mi uniká, jejich smysl. Česnek leze i neleze, ale co s tím? | | Nenáročné jabloně, 8.3.2017 Kde jsou doby, kdy v ČS tržním sortimentu bylo, 12 odrůd. Dnes jsou juich stovky, podnoží desítky. Neexistuje školka, které by nabízela tzv. všechno na všem. | | Slivovice vs. calvados, 7.3.2017 Spíš mne zajímá pravý důvod toho naředění, osobně mi na 40 přijde na domácé pálenku už zbytečně moc.
Pokoušel jsem se co nejvíc napodobit pravý francouzský Calvados, včetně koncentrace lihu | |
|
|
|
|