Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nekvalitní výpěstek meruňka, 26.4.2017
Podle lepší fotky si troufám říci, že pravé místo očkování je horní (mluví pro to i přeříznutý úvazek). Spodní místo je zaštípnutá podnož nebo zbytek jejího řízku. Podle barvy kůry podnože se jedná spíš o slivoň.
Řez trnky - obecná zásada na konkrétním případu, 26.4.2017
Nahradíme-li termín "do délky" slovy "do výšky" tak je to asi tak, jak jsem myslel.
Nemůžu, protože nevidím, kam Vaše větve sahají. Apikální dominance je od slova apex - tedy vrchol. Vysvětlení od gugla už jste zkoušel?
Nekvalitní výpěstek meruňka, 26.4.2017
Jak vypadá korunka nevíme, ale kmínek je kvalitní. Jestli bylo očkováno dole, nahoře nebo na obou místech, to nevím a těžko to někdo na 100% pozná. Nejspíš tam i tam. Nahoře patrně ano, protože to, co považujete za prasklinu, je zahojená rána po... celý příspěvek >
Rozkvétající broskvoně, 26.4.2017
Neumím porovnat, jak velký bude rozdíl v tlaku choroby, když broskev postříkáte a nepostříkáte. Já osobně považuju postřik v tuto dobu za přinejmenším málo účinný.
následná podřízenost větví nižších řádů a přes to nejede vlak Tomuto výroku v pravdě nerozumím. Jestli větev vyrůstá z kmene či z jiné větve, v tom nevidím rozdíl, u nás přes to vlak normálně jezdí.     Co ale platí bez výhrad, je... celý příspěvek >
Postřik na pilatku, 26.4.2017
Přitom jsem četl, že by nemělo pršet 24h po postřiku To jste četl kde? Je to nesmysl. Stačí, když postřik zaschne, tedy spolehlivě za hodinu. On postřik - jakýkoli - působí jen krátce po apliklaci, když je tekutý. Pravda, o den později, když... celý příspěvek >
Šitt či nešit, aneb co napověděly meruňkové mrazy?, 25.4.2017
 Kedy sa da poznat, ze plodiky marhule boli poskodene mrazom? Pozná se to podle toho, že ty, co přežili se zvětšují. Pak až podle opadání.
Rouby vs. sníh / mráz, 19.4.2017
Každoročně roubuju peckoviny v únoru - líp se mi ujímají. Mrzne pokaždé, roubům to nevadí. Zelené lístečny mohou namrznout, ale vyraší znovu. O to straxch nemám. Problém jsou květy a plůdky.    Což o to, roku 2006 touto dobou ležel sníh... celý příspěvek >
Jak na kvas z hrušek?, 18.4.2017
Kvas z podrcených tvrdých hrušek může dát slušný destilát, ale špičkové aroma mít nebude. Plody by měly být plně vyzrálé. Na stromech k tomu většinou nedojde, protože hrušky obvykle dřív spadnou. Jestli drtit hrušky ve vrcholné konzumní zralosti nebo... celý příspěvek >
Jakou odrůdu meruňky do nadm. výšky 424 m?, 18.4.2017
Obávám se, že při letošním jaru není nikde v naší zemi místo, kde se meruňkám spolehlivě daří.    Váš údaj o nadmořské výšce mnoho neříká. Stejně vysoko jsou svahy Pálavy i město Jeseník.     Já bych zkusil Leskoru. Krom... celý příspěvek >
Upravit zastřižený stromek?, 18.4.2017
Nic hrozného. Důležité je, že stromek je maximálně ořezaný a raší. To, že na jedné straně stromku chybějí rašící pupeny, se stává.Pokud z těch živých narostou řádné letorosty s předčasným obrostem, nebude problém z nich vytvořit korunku jak si budete... celý příspěvek >
Jak fungují opylovači?, 18.4.2017
Čím blíž, tím líp. Ale u lesa jsem viděl osamocenou třešeň obsypanou plody. Nejbližší třešně stály tak 400 metrů daleko.
Vyžrate puky na jabloni, 12.4.2017
Než vezmete postřikovač do ruky, zvažte, že květů nasazených na jabloni je v průměru 20 - 50x víc než je strom schopen unést ve formě plodů. Tedy jestli hmyz, který Vám vyžírá květní pupeny, skutečně škodí nebo Vám jen pomáhá s probírkou. Slyšel... celý příspěvek >
Kvitnú jablone, 10.4.2017
Jablone sú na začiatku kvitnutia, chcelo by to lepšie počasie, včely teraz nelietajú. U n ás jsou jabloně teprve ve fázi myšího ouška, rouby se povětšinou ještě dají brát. Včel ale lítá poměrně dost, tedy na meruňky, ty jako jediné rozkvétají.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika