|
Příspěvky uživatele - 92.38
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Dva druhy jahod, 5.3.2012 Držím palce a dejte potom prosím vědět- třeba budu hořce litovat, že jsem do toho nešla. Zdravím J. | | Fosfátové sklo, 2.3.2012 Nevím, jak dobré je to hnojivo, ale název je vymyšlen blbě. Pod názvem sklo má většina lidí dost jasnou představu a strkat ho do půdy jako hnojivo se podvědomě brání. Asi jako kdyby někdo nabízel kvalitní hnojiva s názvem: dusíkový asfalt,... celý příspěvek > | |
| | Jak zakopat slivovici, 2.3.2012 Pokud nezakopáváte metr pod zem, tak nezabrátíte velkým výkyvům teploty půdy v průběhu roku. Pravda, slivovice není víno, přesto nevím, jestli jim kolísání teplot prospívá.
| | Prořezat švestku teď?, 2.3.2012 Nezlobte se Paľo, ale Vaše konstrukce jsou těžko k uvěření
...usudzujem, že jednou z hlavných príčin malej rodivosti vašich broskýň bude opatrný či šetrný prístup k jarnému rezu
K tomu mohu podotknout jen to, že vlastní řez broskvoní nechávám na... celý příspěvek > | | Jak zakopat slivovici, 2.3.2012 Taky si myslím, že zakopávat láhev na 5 let je zbytečné.
Před cca 30 lety jsem uschovával láhve s destiláty na svatby dětí do sklepa za regály s jablky. Některé zazátkované špuntovačem a ponoiřené hrdlem do vosku (i pečetního).... celý příspěvek > | | Prořezat švestku teď?, 1.3.2012 Nu, já tedy neznám nikoho, kdo by se naučil správně řezat broskvoně metodou pokus - omyl. Každý si to buďto přečetl nebo se to naučíl od někoho jiného, kdo to uměl (a taky si to přečetl). Tedy jednoho jsem znal, byl to můj nebožtík tchán... celý příspěvek > | | Prořezat švestku teď?, 1.3.2012 Nevím, nakolik je množství vypěstovaného ovoce kriteriem správnosti udílených rad.
Zažité je hodnotnejšie ako počuté či prečítané
To si tak úplně nemyslím. Podle stejné logiky by nejodbornějším sexuologem byl ten, kdo měl nejvíc... celý příspěvek > | | Dva druhy jahod, 1.3.2012 Jestli se mi něco na jahodách líbí, je to krásně červené zbarvení plodů. Budo-li semínka opravdu tak červená jako na obrázku, to jsem zvědav. Tedy až tolik zvědav nejsem, za ty peníze jsem je nekoupil. | | Jak dokyselovat pudu boruvkam?, 1.3.2012 Jestli boruvky pěstujete v květináči, tak je zbytečné něco dokyselovat. Vyklopte květináč, ponechte jen zeminu držící na kořenovém balu, vezměte větší květináč a dosypte jej rašelinou. | | Kdy přeroubovat švestku?, 1.3.2012 Nechci Vás podceňovat, ale pokud nemáte s roubováním peckovin dost zkušeností, pozval bych zkušenějšího, ať Váš strom vidí a poradí. Přeroubování švestky není snadné, zejména hojení vzniklých ran bývá problematické. Navíc, pokud chcete... celý příspěvek > | |
| | Dva druhy jahod, 1.3.2012 Na internetu jsem četla, když jsem pátrala, že tyto jahody jsou " až 2 cm velké" -což mi přijde jako mrňouskové na to, že jedna rostlina stojí myslím kolem 150 Kč /+-/. Na obrázcích samozřejmě vypadají úchvatně a ta velikost z... celý příspěvek > | | Prořezat švestku teď?, 1.3.2012 Keď ale ostrihám broskyne koncom marca- v čase nalievania kvetných pukov a počas celej sezóny až do opadu listov stromy nereagujú glejotokom, je to dostatočný test pre vylúčenie nesprávnosti termínu rezu
A to je právě omyl. To je... celý příspěvek > | | Zkušenost s jednoručními motorovými pilami, 29.2.2012 Místní prodejce Makity a Dolmaru mi dal obě pily k osahání. Myslím tu jednoruční Hecht a velmi podobně vypadající Dolmar. To půlkilo, oč je Dolmarka lehčí, poznat asi je. Jestli je ale skutečně o tolik lepší, aby stála 5x víc... celý příspěvek > | | Prořezat švestku teď?, 29.2.2012 Myslím, že tady není třeba polemiky. Napsal jsem, že se mi oplatilo řezat peckoviny, hlavně broskvoně broskvoně až po zmrzlých. Párkrát jsem řezal v obvyklém termínu, přišly mrazíky a stromy zaplodily po 10 plodech. Tak je řežu, až vidím plůdky... celý příspěvek > | | Bystrická slivka, 29.2.2012 To určitě nemusí. V zhledem k tomu, že většina zásilkových prodejen nabízí sadbu z dovozu, je to velmi pravděpodobné. | |
|
|
|
|