Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Černý neguš, 30.4.2012
Stromek mám mladý a plody nejsou o nic větší. Určitě má Něguš nejmenší plody ze všech angreštů, co znám. Taky se chutí od všech ostatních nejvíc liší. A je nejpíchavější.
Řez švestek, 30.4.2012
Pokud odřežete všechno, co je suché, žádnou rovnováhu neporušíte. Je dobré odřezat suché větve ještě ve zdravé části - lépe se zahojí.
Jarní řez broskvoní, 30.4.2012
Já s řezem ještě vyčkávám. Nevěřím, že se nějaký ten mráz ještě neobjeví.
Zapuštění gumového bazénu, 27.4.2012
Bazén se Vám nejspíš rozjíždí na jednu stranu. Je to tím, že velká váha vody pohnula pískem, kterým byl bazén podsypán. Stalo se mi to taky. Pomohlo, že jsem vodorovnou pískovou plochu ohradil zapuštěnými obrubníky a je po... celý příspěvek >
Pomoc - zničený kmínek, 27.4.2012
Můžete být pane Mirku klidný, německá firma Plantex vyrábí mulčovací textilii Baumkragen speciálně pod stromky a má s ní velmi dobré výsledky. Já si ji nemohu vynachválit.  Textilie je prodyšná, takže vlhkost se pod ní nedrží. Můžete bez... celý příspěvek >
Čím natřít nový skleník, 26.4.2012
Jestli Vám suříkovka vydržela uvnitř skleníku 25 let, tak to si gratulujte. Já jsem použil na železnou konstrukci skleníku Hammerite, když jako novinka přišel na trh. Zvenku super, vevnitř proreznul do 5 let úplně.
Betonování plotového sloupku - jak na beton?, 26.4.2012
Jestli se sloupky protáčejí v betonu, pak je každá rada drahá. Já osobně nemám dobré zkušenosti se zamáznutím malým množstvím betonu, ať je sebemastnější.  Asi bych zvolil, jak píšete, navaření (přišroubování) pásoviny nebo jiného profilového... celý příspěvek >
Pomoc - zničený kmínek, 26.4.2012
Nelze jednoznačně poradit, co je nejlepší. Je rozdíl starat se o 5 stromků na zahrádce a mít sad o několika stech stromech.  Dále je rozdíl v nárocích na ošetření  půdy pod   vřeteny Braeburnů na M9 a pod vysokokmennými... celý příspěvek >
Bordeauxska zmiešanina, 26.4.2012
Myslím, že bordeauxská jícha je obsolentní přípravek. Složitá příprava, skladování, omezená účinnost. Nevím, jako to vyjde finančně výhodně při dnešní ceně modré skalice. Její zašlou slávu oprašuje fakt, že ji akceptují biopěstitelé.
Betonování plotového sloupku - jak na beton?, 26.4.2012
V dobře namíchaném a utuženém betonu se kovová trubka zabetonovaná v délce 60 cm neprotočí, to se spíš skroutí ten kov. Jistěže změna válcového profilu (ideální navaření, ale stačí rozklepat dolní konec) může pomoci, ale příčinou bylo patrně špatné... celý příspěvek >
Slimáci, 25.4.2012
U nás loni touto dobou slimáci taky ještě nebyli. Takže iluzi si nedělám.
Třešeň bez listů i květů, 25.4.2012
Aha, takže u Vás ještě nerostla. Doporučil bych stromek vybrat ze země, zkrátit kořeny a prohlédnout je. Jsou-li na řezu suché, hnědé, můžete stromek vyhodit. Jsou-li bílé, ponořte celý stromek do sudu s vodou na 1-2 dny a vysaďte znovu.
Betonování plotového sloupku - jak na beton?, 25.4.2012
V zemi nebo v betonu? Jaké sloupky - kovové, betonové, dřevěné?
Plesnivá kůra, 25.4.2012
Taky bych se nebál. Na mrtvé kůře jde o saprofytické houby, ty by živým stromkům ublížit neměly.
Pomoc - zničený kmínek, 24.4.2012
Jiří, s tou rakovinou,  jejími příčinami a nevyléčitelností je to u jabloní trochu složitější. Přiznám, že v našem kraji i v mé zahradě se stěží najde strom, který by příznaky této chorby neměl vůbec. Přesto mnohé z těchto stromů celá... celý příspěvek >
Další diskuze:  241242243244245>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika