|
Příspěvky uživatele - 92.38
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Opál, 17.7.2013 Ono je to taky tím, že váhou plodů jedna větev přilehla k druhé a tím vznikl ten efekt rukávce.. Jinak bych takhle výchovný řez nevedl. | | Opál, 17.7.2013 Opál letos přeplozuje. Zcela se mu vyhnul propad charakteru zčervenání a modřin. Plody budou zřejmě menší | |
| | Kráska, Hargrand, Sylvercot, Sylred, 17.7.2013 Za pár dní dozraje Harcot. V tuto dobu barvou slupky i dužiny jedna z nejhezčích | | Lejuna, Lerosa, Lemeda, Lenova, Kompakta, 17.7.2013 Radka dozrává, ale oproti Auroře o dost později. Krátce po ní bude k jídli Lejuna
| | Zapěstování vinné révy, 17.7.2013 Dobrý den, moc prosím o radu- zakoupila jsem nyní 5 kontejnerovaných sazenic vinné révy - jsou krásné- vypadají úžasně na to, že přišly poštou. Jde mi o ten začátek - mám již teď něco po vysazení vylamovat, aby zůstal jen jeden výhon na budoucí... celý příspěvek > | | Aka odorda hrusky je na tejto fotke?, 16.7.2013 V této fázi je to věštění z koule. | | Roubování, 16.7.2013 Jak a kdy to vlastně dělat dobře? JG
Univerzální odpověď asi neexistuje. Záleží případ od případu.
1. U roubování kopulací odstraňuji úvazky brzo, většinou tak při 10 cm přírůstcích. Vylomení roubu je naprosto raritní. Spíš se vylomí jeden... celý příspěvek > | | Červený rybíz, 16.7.2013 U červených rybízů mají dlouhé střapce všechny odrůdy. Vaše krátké střapečky nejsou dány odrůdou, nýbrž pěstováním (řez, výživa, sprchání bobulí, ap.) | | Jak se zbavit bezu černého?, 16.7.2013 Tento postup je nepochybně lepší než nespolehlivé a neekologické solení. Ještě jednodušší a stejně účinné mi přijde bezový keř jednoduše uříznout a čerstvou ránu herbicidem potřít (volil bych asi Garlon). Když to uděláte po odhrnutí zeminy pod úrovní... celý příspěvek > | | Choroba ovocného stromu?, 16.7.2013 To jsem nevěděl, jabloň Stela neznám. Je otázkou, jestli se běžně prodává jako ovocná sadba | |
| | Roubování, 16.7.2013 Dobře to není vidět, ale zdá se mi, že páska se trochu zařezává do podnože. Nicméně příčinu vadnutí či opadávání listů v tom nevidím. | | Vyber postrekovaca, 16.7.2013 Mechanizmus postřikovačů, ať levných či značkových je relativně jednoduchý a neporouchává se často. Spíš bych se zajímal, jak dlouhé nástavce výrobce dodává. Často se stává, že různé postřikovače jsou velmi podobné, ale liší se závitem na... celý příspěvek > | | Choroba ovocného stromu?, 16.7.2013 Stela není jabloň, nýbrž třešeň. Možná ta, u níž opršela cedulka. | | Tohle je take kaderavost?, 16.7.2013 Nejde o kadeřavost. Jednak byl zcela zanedbán řez po výsadbě, pak jsou možné další příčiny (poruchy výživy, sucho nebo naopak přelití, aj,) | | Choroba ovocného stromu?, 15.7.2013 1. Ovocné stromky nejsou jahody, aby přinášely v následujícím roce po výsadbě bohatou úrodu. Někteří pěstitelé v prvních letech dokonce květy odstraňují, aby plody nevysilovaly mladý stromek. Je obvyklé, dokonce pravidlem, že první sezóna není... celý příspěvek > | |
|
|
|
|