Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Opál, 17.7.2013
Ono je to taky tím, že váhou plodů jedna větev přilehla k druhé a tím vznikl ten efekt rukávce.. Jinak bych takhle výchovný řez nevedl.
Opál, 17.7.2013 Obsahuje fotku
Opál letos přeplozuje. Zcela se mu vyhnul propad charakteru zčervenání a modřin. Plody budou zřejmě menší
Kráska, Hargrand, Sylvercot, Sylred, 17.7.2013 Obsahuje fotku
Za pár dní dozraje Harcot. V tuto dobu barvou slupky i dužiny jedna z nejhezčích
Lejuna, Lerosa, Lemeda, Lenova, Kompakta, 17.7.2013 Obsahuje fotku
Radka dozrává, ale oproti Auroře o dost později. Krátce po ní bude k jídli Lejuna
Zapěstování vinné révy, 17.7.2013
Dobrý den, moc prosím o radu- zakoupila jsem nyní 5 kontejnerovaných sazenic vinné révy - jsou krásné- vypadají úžasně na to, že přišly poštou. Jde mi o ten začátek - mám již teď něco po vysazení vylamovat, aby zůstal jen jeden výhon na budoucí... celý příspěvek >
Aka odorda hrusky je na tejto fotke?, 16.7.2013
V této fázi je to věštění z koule.
Roubování, 16.7.2013
Jak a kdy to vlastně dělat dobře? JG Univerzální odpověď asi neexistuje. Záleží případ od případu. 1. U roubování kopulací odstraňuji úvazky brzo, většinou tak při 10 cm přírůstcích. Vylomení roubu je naprosto raritní. Spíš se vylomí jeden... celý příspěvek >
Červený rybíz, 16.7.2013
U červených rybízů mají dlouhé střapce všechny odrůdy. Vaše krátké střapečky nejsou dány odrůdou, nýbrž pěstováním (řez, výživa, sprchání bobulí, ap.)
Jak se zbavit bezu černého?, 16.7.2013
Tento postup je nepochybně lepší než nespolehlivé a neekologické solení. Ještě jednodušší a stejně účinné mi přijde bezový keř jednoduše uříznout a čerstvou ránu herbicidem potřít (volil bych asi Garlon). Když to uděláte po odhrnutí zeminy pod úrovní... celý příspěvek >
Choroba ovocného stromu?, 16.7.2013
To jsem nevěděl, jabloň Stela neznám. Je otázkou, jestli se běžně prodává jako ovocná sadba
Roubování, 16.7.2013
Dobře to není vidět, ale zdá se mi, že páska se trochu zařezává do podnože. Nicméně příčinu vadnutí či opadávání listů v tom nevidím.
Vyber postrekovaca, 16.7.2013
Mechanizmus postřikovačů, ať levných či značkových je relativně jednoduchý a neporouchává se často. Spíš bych se zajímal, jak dlouhé nástavce výrobce dodává. Často se stává, že různé postřikovače jsou velmi podobné, ale liší se závitem na... celý příspěvek >
Choroba ovocného stromu?, 16.7.2013
Stela není jabloň, nýbrž třešeň. Možná ta, u níž opršela cedulka.
Tohle je take kaderavost?, 16.7.2013
Nejde o kadeřavost. Jednak byl zcela zanedbán řez po výsadbě, pak jsou možné další příčiny (poruchy výživy, sucho nebo naopak přelití, aj,)
Choroba ovocného stromu?, 15.7.2013
1. Ovocné stromky nejsou jahody, aby přinášely v následujícím roce po výsadbě bohatou úrodu. Někteří pěstitelé v prvních letech dokonce květy odstraňují, aby plody nevysilovaly mladý stromek. Je obvyklé, dokonce pravidlem, že první sezóna není... celý příspěvek >
Další diskuze:  186187188189190>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika