Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hořká pihovitost, 19.7.2013
Wuxal - Calcium (nitrát) používejte spíš jen do července a od srpna raději Wuxal Aminocal (chlorid).
Šarka švestek, 19.7.2013
Jsou to zřejmě typické projevy šarky. Hanita patří mezi tolerantní švestky, tedy není imunní, ale nemoc by se na plodech neměla výrazněji projevovat. Někteří říkají, že plody z napadených stromů jsou méně sladké, ale potvrdit to nemůžu.
Nejaromatictejsi odruda, 18.7.2013
S úrodou jsem samozřejmě spokojen, už proto, že zhruba každý druhý rok meruňky i broskve zmrznou. Co se týče kvality, mohu posuzovat jen své jednotlivé odrůdy mezi sebou, meruňky odjinud si letos shánět nemusím a tedy nehodlám..Sucha se u... celý příspěvek >
Tohle je take kaderavost?, 18.7.2013
To, co píšete, Wimpi, má nepochybně svoji logiku. Nejsem si jistý, že má smysl zmenšovat odparnou plochu pouze za účelem snížení rizika prosychání v parném létě.  Asi by nebyl problém chybějící vláhu stromku dodat, osobně... celý příspěvek >
Angreštoborůvka?, 18.7.2013
Nejlepší by bylo zadat sem fotku - plodů nebo keříku, někdo to tu určitě pozná. Prodejci jsou schopni nazvat cokoli jakkoli - nic takového oficiálně opravdu neexistuje.
Zapěstování vinné révy, 17.7.2013
Ještě jednou moc děkuji -a jen pro informaci- chválím kvalitu kontejnerovaných sazenic od p. Knížka /vinnareva.com/ - pokud to budou opravdu ty odrůdy, které jsem si objednala ...- kvalita a zabalení výborné. J.
Jabloňová stěna, 17.7.2013
Nemáte-li problém s nedostakem vody pro případnou závlahu, je 50-60cm ornice na pískovém podloží téměř ideální pro jakkoli intenzivní pěstování. Se svými 15 cm těžké půdy na cihlářském jílu   mohu tiše závidět.
Lejuna, Lerosa, Lemeda, Lenova, Kompakta, 17.7.2013
Já musím Lejunu pochválit- letos poprvé zaplodila 3- roč.- je obalená, chuťově výborná, velké plody, krásně vypadá, děti jsou nadšené a my taky. Prošla sice monilií, ale po postřiku Baycorem, který jsem bohužel neprovedla již za květu se vzpamatovala... celý příspěvek >
Červený rybíz, 17.7.2013
Povím vám svoji zkušenost s rybízy. Kdysi jsme ho potřebovali hodně, dělaly se šťávy, vína, marmelády.  Vysbírali jsme rybízy (černé, červené i bílé) do poslední kuliočky. Často byly sprchlé, drobnější, šlo to ztěžka, pomalu.. Po letech... celý příspěvek >
Zapěstování vinné révy, 17.7.2013
Strašně moc děkuji za odpověď, ale ještě - rozumím tomu správně, že mohu tedy již teď v této době vylomit z té sazenice všechny výhonky a ponechat pouze jeden - v případě rozhodnutí pro 2 kmínky- dva s postupováním dle Vaší rady?  Nebo to... celý příspěvek >
Zálivka rajčat a paprik, 17.7.2013
Ten systém je skutečně zajímavý. Myslím ale že slunce samo o sobě není nejlepší a jediný indikátor potřebné závlahy. Velkou roli hraje taky vítr a teplota.
Jabloňová stěna, 17.7.2013
Ono záleží na tom, co je pod navážkou i jaká je půda nad ní. Spíš bych se zamyslel, jestli jsou semenáče ideální podnoží pro ovocnou stěnu.  Pro některé odrůdy a polohy možná, ale obecně nevím...
Lejuna, Lerosa, Lemeda, Lenova, Kompakta, 17.7.2013 Obsahuje fotku
Omylem jsem místo Radky přidal fotku broskve Redwin. Správná Radka je tu:
Redwin, 17.7.2013
Omlouvám se, napravím to. Díky za postřeh. Ještě že dávám ke snímku i visačku s názvem (jsou to ty diskutované ve vlákně o trvanlivých jmenovkách)
Redwin, 17.7.2013 Obsahuje fotku
Čistou náhodou zrovna ze včerejška. Ale plody jsou ještě tvrdé. Předpokládám ale, že do konce týdne budou k jídlu.
Další diskuze:  186187188189190>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika