Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Elstar, 10.10.2013
Asi dám na Vás a brzy tu jednu větévku Shalimaru odříznu. Abych nedráždil.
Mc Intosh, 10.10.2013
Silná náchylnost amerických dezertních odrůd (Macintosh, Golden, Jonathan, Red Delicious) k houbovým chorobám je jen jedním z důvodů - ne však jediným, proč jsem jejich pěstování ukončil. Větší překážkou je jejich nevhodnost do studených... celý příspěvek >
Mc Intosh, 10.10.2013
Ty pomníky by jim měly vystavět hlavně chemické továrny. z Ameriky přišla s těmito - nepochybně lahodnými - odrůdami i mimořádná náchylnost ke strupovitosti a padlí vylučující jejich pěstování bez chemie.
Siamská Zuzana, 10.10.2013 Obsahuje fotku
U švestek běžný jev, u jablka neobvyklé 
Narušené kořeny, 10.10.2013
Povede-li kanalizace meter a půl od kmene ošešáku, nepochybně se 1/4  - 1/3 podpovrchových kořenů naruší. Nedovedu si představit, jak lze vybagrovar strouhu a uchránit kořeny, i kdyby nad dělníky dohlížel kdokoli. Jsou-li zbylé kořeny v pořádku,... celý příspěvek >
Burčák z vína - jak na to?, 9.10.2013
  U jablečného burčáku se mi osvědčilo 9 litrů moštu, 1l vody a 0,9-1kg cukru. U vína to bez znalosti cukernatosti hroznů   snad ani nejde. Rozdíly ve sladkosti mohou být veliké.
Míchání kvasu, 9.10.2013
Než dýni, raději přidejte vodu.
Mc Intosh, 9.10.2013
Když jsem kdysi ochutnal darovaně MacIntoshe, byl jsem jejich chutí nadšen. Pak jsem je vypěstoval sám a chuť byla horší, dokonce zaostávala i za Spartanem. Usoudil jsem, že chce víc tepla.     Ještě lépe jsem hodnotil chuť... celý příspěvek >
Černy jeřab (Aronie), 9.10.2013
Na rybízovou podnož aronie určitě nechytne a i kdyby, tak se ulomí. Nejspíš by se mohla ujmout i na hrušeň, kdouli, mišpuli a hloh, možná i další, ale nevidím žádné výhody oproti plané jeřabině, kterých roste po lesích dost.
Papírák, 8.10.2013
Všechny registrované odrůdy ořešáku jsou polopapíráky. Chcete-li konkrétní papírák, nezbude, než jej zkusit naštěpovat např. na semenáč. Není to ale snadné a úspěšnost štěpování není zdaleka taková jako u jádrovin a peckovin.
Mladá jabloň neudrží plody, 7.10.2013
Zkuste ji přeroubovat jinou odrůdou. Určitě bude i chutnější.
Lipnická švestka, 7.10.2013
Obrázky odrůd většinou stran vzhledu a velikostin plodů nadhodnocují. Ale tady mi to přijde, že pokud dřevina nemá extrémně velké listy, tak plody svou velikostí jen málo převyšují jednoho z pravděpodobných rodičů - St. Julien. Údaj o střední... celý příspěvek >
Nemám nic proti dobře mířené reklamě. Je-li ale reklama klamavá, (a cosi m i říká...) je to trochu mimo zákon.    Zkuste si spočítat, kolik procent alkoholu musel mít onen lipnický kvas a jakáže kvasinka by to dokázala. ... celý příspěvek >
Co je to za brouka?, 7.10.2013
Fotka není zřetelná. Zřejmě to není brouk, nýbrž ploštice
Mám obavy, že jde pouze o dobře zvolenou reklamu prodejce, včetně uvedení na tomto webu. Ale rád bych se mýlil
Další diskuze:  171172173174175>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika