Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Durancie, 25.3.2014
To je opsáno z Malé pomologie. Vyzrálé durancie jsou skutečně tak výrazně sladké, že ostatní chuťové vjemy jsou trochu potlačeny. Navíc nemalá část dužiny při jídle zůstane na pecce. Zato destilát z durancií je aromatický velmi, ovšem převažují tóny... celý příspěvek >
Problém pri skladovaní Granny Smith, 25.3.2014
Ještě jedna špatná sklizeň a půjdou... To je dobrý nápad. Naši němečtí předkové v Sudetech na počátku XX. století dobře věděli, proč z tehdy nových amerických odrůd zařadili Matčino a odmítli Jonathan.
Růžový rybíz, 24.3.2014
Jinak výborný na marmelády i na výrobu růžového vína. Nejlepší víno je bezesporu z bílého rybízu, to je obecně známo. Kdo chce víno růžové, může si pomoci pár kuličkami červeného nebo ještě lépe černého rybízu.    Co se týče marmelád... celý příspěvek >
Růžový rybíz, 24.3.2014
Jednoletá.
Chci si založit sad, 24.3.2014
Určitě máze naději, ale mokrá část louky není nejlepší lokalita pro meruňkový sad
Růžový rybíz, 24.3.2014
Stimulátor můžete použít, ale i nemusíte. Dokonce ani ta sklenka není nutná. V dobrém vlhkém substrátu zakořeňují řízky rybízu poměrně dobře samy. Horší je to s angreštěm, lískou, muchovníkem, aronií,...
Jaká třešeň (odrůda) je nejlepší co se chuti týká a množství plodivosti?, 24.3.2014
Ale dotaz zněl na třešeň a ne na višeň  :-)
Kanadska boruvka v kvetinaci, 21.3.2014
Teď budu vypadat jako barbar, ale já mám kanadské borůvky ve větších plast. květináčích už minimálně 5 let - občas vyměním vrchní část rašeliny, hnojím Kristalonem plod a květ a poctivě zalévám. Napřed to bylo provizorní řešení, ale jelikož jsou... celý příspěvek >
Žluté třešně, 21.3.2014
Bělice (bělky) říkáme u nás jiným třešním. Jsou to svetlé měkké, sladké, poměrně rané srdcovky zrající současně s Karešovou. Řádně vyzrálé mají poměrně výrazné oranžové líčko. Sušily se z nich nepravé rozinky. Pravé žlutoplodé třešně... celý příspěvek >
Roubování meruněk, 20.3.2014
Opravdu snímek je naprosto skvělý :-). To by člověk nevěřil, co je možné.
Plody rakytníku, 19.3.2014
Zkusil někdo přiroubovat samce do samičího keře rakytníku?
Má cenu ji zachraňovat?, 19.3.2014
Nemístná poznámka, že fungicidy mají preventivní účinek je holá blbost... Nevšiml jsem si, že by tu nemístnou poznámku někdo napsal A určitě malo kdo bude obrývat vysokokmen 10m čtverečných. Dřív to dělala většina sadařů.  Já dnes... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 19.3.2014
Tak u mne je to u Pinkcotu a Kiota opravdu asi součást postupného nakvétání. Protože včera v odstupu asi 2-3 dní se ty květy, co vypadaly nefunkčně a nedobře vyvinuté jako zázrakem spravily a vypadají už stejně. Takže žádný mráz...:-) B.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 18.3.2014
Mám to i já na Pinkcot a Kioto - kvetou letos poprvé- taky jsem si říkala čím to může být- ty nedobře vyvinuté květy- nemůže se jednat o důsledek poškození mrazem v minulém týdnu? V noci bývalo -2 až -3.Teprve mi začínají kvést, ale některé květy... celý příspěvek >
Odrůda Míšeňské, 18.3.2014
Preniesť napr. gény dlhovekosti Míšeňského do modernej sorty, to už stojí za pokus Nejsem si jistý, je-li to cílem dnešních šlechtitelů. Dlouhověkých jabloní máme kolem silnic spousty. Ale v produkčních sadech a mezi nově vyšlechtěnými odrůdami... celý příspěvek >
Další diskuze:  146147148149150>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika