Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mráz - malé plůdky meruněk, 18.4.2014
Prosím- jak poznám na plůdcích nebo květech, že je po nich? Jsem úplný laik, mám několik nových meruněk a broskvoní, které měly mít poprvé úrodu... dvě noci u nás bylo minus 1 st.C. Květy i plůdky jsou vc různé fázi vývoje podle rannosti- jak to tedy... celý příspěvek >
Samosprašnost u ořešáků, 18.4.2014 Obsahuje fotku
Pro srovnání velikosti - pod stromem stojí 1000 litrová nádrž. Mars byl vysazen  asi před 20 lety, ale po vysazení 2x vymrzl ve dřevě a vyrážel znovu těsně nad místem štěpování.
Mladé stromky nektarinka stark red gold a broskev catherina, 17.4.2014
Možná to souvisí i s tím, jaké měli stromečky podmínky ve školce, případně, kde je skladovali...
Mladé stromky nektarinka stark red gold a broskev catherina, 17.4.2014
Zalévejte a vydržte, zdá se mi, že letos zasazené stromky raší též velmi pomalu, možná je to těmi kotrmelci počasí.
Samosprašnost u ořešáků, 16.4.2014
Samo či cizosprašnost ovocných druhů jsou vlastnosti, které žádný sebezkušenější zahradník z praxe nevypozoruje. Musí se vyčíst z literatury. Sám jsem viděl plodící jabloň na mýtině uprostřed hlubokého lesa. Přesto to neznamená, že jabloně jsou... celý příspěvek >
Katinka a jiné švestky, 15.4.2014
Sám veliký polygamní bůh Prunus a všechny jeho ženy: Slíva, Bluma, Švestka a Pološvestka (to jsou sestry), Mirabela, Ryngla. Nepočítám levobočky Plumkota, Pluota a Myroše.
Staronový totální herbicid, 15.4.2014
Nojo, ale taky je třeba říci, za jak dlouho se v neškodný chlorid draselný přemění. Mezi dlaždicemi na chodníku by to ještě šlo, ale v zahradě si žádný rozumný člověk mrtvou půdu na víc než 5 let vyrábět nebude.
Zavlažování broskvoně, 15.4.2014
Tou mísou se rozumí koláčovitě navršená navršená  zemina nad úrovní terénu , cca metr v vprůměru, kde uprostřed stojí stromek. Nejvyšší jsou okraje a do středu se pozvolna svažují. Dešťová voda tak stéká ke stromku a nevylévá se... celý příspěvek >
Katinka a jiné švestky, 15.4.2014
Každý rok se podivuji nad tím, jak málo Katinka kvete (vedle ní stojící lepotica je celá bílá a Katinka má semtam kvítek) a jak i přesto je slušná úroda. Po loňské hyperúrodě Katinek jsem předpokládal, že vynechá úplně. Ale je to stejné - semtatm... celý příspěvek >
Mráz - malé plůdky meruněk, 15.4.2014
Aby se z meruněk dala vypálit slivovice, to žádné kroupy zajistit neumí. Drobné plůdky zasažené v tuto dobu kropupami, pokud neupadly či nejsou rozbité, by se měly zahojit bez viditelných následků.
Samosprašnost u ořešáků, 15.4.2014
Nemám, ale mohu jej vyfotit
Kanadské borůvky - jak staré sazenice koupit?, 15.4.2014
Problémem není věk sazenic, nýbrž půda, do níž je vysadíte a patřičná závlaha.  Obojí je pro růst borůvek naprosto zásadní.
Samosprašnost u ořešáků, 15.4.2014
...jste limitován/na zejména vzrůstem. Vašemu požadavku tak dle mých znalostí odpovídají oba červenoplodé = Mars a Sychrov. 1. Dle mých znalostí není Mars červenoplodý. 2. V mojí chudé půdě a studené poloze vyrostou jabloně na A2 do velikosti... celý příspěvek >
Smršťovací hadice, 14.4.2014
Není to tak hrozné. Hadici mám 2. rokem a jsem s ní vcelku spokojen. Hlavně je lehoučká, nekroutí se, její textilní povrch dobře klouže.. Trochu někdy vadí ta "vodní paměť" Při puštění vody teče slaběji, protože se současně nafukuje hadice, po... celý příspěvek >
Broskvoň Modřinka, 11.4.2014
Jenom ještě dodám k mému předchozímu příspěvku, že já bych už nikdy na podzim broskvoň nesázela.
Další diskuze:  141142143144145>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika