Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lis na ovoce, 4.5.2014
Hlavně si spočítejte, kolik padaných jablek každoročně posbíráte a kolik jich tedy budete moštovat. Tento lis na 6 litrů drti vydrží navěky, ale je vhodný jen pro opravdu malé množství.,
Zapraveni pisku do zeminy, 4.5.2014
Udělal jste chybu v desetinné čárce. Pro přidání 4 litrů na metr čtvereční potřebuje tazatelka cca 10 m3 písku na těch 250 m2 plochy. Myslím, že chybu v desetinné čárce udělal p. Standa. Jestli má zadavatelka rozlohu 250m2, pak navezením 1000... celý příspěvek >
Zapraveni pisku do zeminy, 4.5.2014
Pane Stando, brzděte se s těmi bludy.  Vy  si pletete  jíl a jílovitou půdu. Čistý jíl je v domácích podmínkách takřka nekultivovatelný. Půdy s vyšším obsahem jílovitých částic - jak uvádí zadavatel - "spíš jílovitá než... celý příspěvek >
Je to muchovník?, 30.4.2014
Mám keř,  tak jim dám šanci se ukázat, moc děkuji za rady.
Je to muchovník?, 30.4.2014
Připojuji se k diskuze s prosbou o radu - u mého muchovníku se tvoří "výmladky" - v okolí stromu vyrostly ze země- mají slušné kořínky, daly by se nasadit. Ale má to cenu? Bude kvalita nových rostlin stejná jako mateční rostliny? Vůbec nevím, jestli... celý příspěvek >
Čas roubování za kůru, 30.4.2014
Pan Jan nejspíš uchovává každý roub zabalený zvlášť. Nejlépe se kritizuje a odsuzuje to, co jsme nikdy nevyzkoušeli. V tom jsme v Česku mistry.      Abych to upřesnil. Pokud získám rouby odjinud nebo plánuji přeroubování stromu... celý příspěvek >
Čas roubování za kůru, 29.4.2014
Mýlíte se, pane Jane, v obojím.  Nejedná se o postup převzatý z literatury, nýbrž ověřený 35 lety vlastní praxe. Nejedná se o podmínky Podunajské nížiny, nýbrž chladného Svitavska. Rouby na obrázcích byly do půdy zasunuty ve svazcích za pomoci... celý příspěvek >
Nemoc?, 29.4.2014
Kadeřavost
Výhony meruzalky v koruně angreštu, 29.4.2014
Odstraňovat, odstraňovat, odstraňovat. Nejlépe, jak píše Standa, hned vylamovat začerstva, to se nejrychleji zahojí. Ty loňské už nůžkami. Pokud je ustřihnete těsně u kmínku, jejich další růst nepodpoříte.
Lze přesadit hrušni?, 29.4.2014
To je docela zajímavé. Ten fakt, že utopený stromek obtížně vytvářel nové kořeny z nadzemní části, ten bych vcelku chápal, ostatně já to zpravokořeňování rád nemám, nedělám a nevěřím v kvalitu takových stromů.. Stačí mi, jak jsem v dávné minulosti... celý příspěvek >
Uříznout kmínak a roubovat na něj, to občas dělám, ale troufnu si to jen u poměrně mladých podnoží. Většinou přeroubovávám až ramena a terminál v koruně. Myslím si, ale nejsem si jist, že větší význam než listy z ujatých roubů mají výhony,... celý příspěvek >
Zato mají oba stromky strangulační rýhy od "poctivých" úvazků (když už jsme u té nezodpovědnosti).     Plná transpirační obměna vůbec ničemu nevadí.  V tuto dobu běžně přeroubovávám za kůru celé stromy a některým chybí... celý příspěvek >
Mluvit o nezodpovědnosti, když se jedná o vlastní stromek, je asi mimo mísu.  To, že se mi něco nepovedlo, ještě není důkaz, že metoda je nutně špatná.  Ostatně o tomto víkendu se na Flóře prodaly stovky prostokořených stromků, mnohé... celý příspěvek >
Semenáč - dobrá volba, nebo ne?, 29.4.2014
To by asi pomohlo.  Na kraji lesa jsem opravdu ledkem ještě nehnojil.
Škůdce na jabloni, 29.4.2014
Nestačilo by je otřepat? Pochybuji, že červící vylezou zpět na strom.
Další diskuze:  136137138139140>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika