Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roztoč hruškový?, 23.6.2014
Dravého roztoče už v tomto ročním období neseženete- zkoušela jsem sama, je to údajně záležitost brzkého jara. Mě ale výborně na toto zabral Nissorun, i přesto, že to tu někdo v jednom fóru zpochybňoval, není drahý a stačila 1... celý příspěvek >
Althanova se zbláznila, 23.6.2014
Hmm, tak to bude anomálie letošního roku. A to jsem si myslel, že se moje Altanka konečně umoudřila a začla plodit tak, jak se na správnou slivoň sluší.
Olej do sekačky, 18.6.2014
Při koupi oleje chtějte olej do čtyřtaktních sekaček, oni Vám už vhodný dají. Většinou je na něm namalovaná sekačka nebo zahradní traktůrek. Dobrý je i olej Mogul Alfa. Odborníci budou mít jiný názor, nicméně nalejete-li do sekačky kvalitní... celý příspěvek >
Je to šarka?, 18.6.2014
Prohlédněte si nejdřív stromy švestek v okolí. Šarka, až na výjimky je v ČR všude. Zlikvidováním stromu akorát zlikvidujete strom, nikoli chorobu. Konkrétně většina renklód jsou poměrně tolerantní, takže i infikovaný strom nese docela kvalitní... celý příspěvek >
Příprava půdy před založením sadu, 16.6.2014
Máte-li před založením sadu 3 roky času, máte jistou výhodu. Rozbor půdy je jistě dobrá věc. Důležité je taky, co je to za pozemek jaký je jeho půdní profil, a co na něm dostlo doposud. Jestli je to pole, které se pravidelně obdělávalo, je možné je... celý příspěvek >
Jaká je to myš?, 16.6.2014
Tedy, vzduchovkou se trefit dá a foťákem ne? Tipnul bych hraboše.
Velikost nových roubů, 16.6.2014
Podle Vašeho popisu si stromek umím představit docela přesně (fotka je ale beztak lepší). Vyvázáním výhonů jistě nic nepokazíte. Vězte, že víc, než vylomení v místě srůstu (což se u kopulace stává málokdy) hrozí odlomení nového výhonu při odstupu z... celý příspěvek >
Je to šarka?, 16.6.2014
Pravda, typické kroužkovité skvrny to nejsou. Ale houbovou chorobu, která takto vypadá, neznám.
Odběr roubů v červenci - jak je uchovat do jara?, 16.6.2014
Rouby z července slouží k očkování nebo letnímu roubování. Do následujícího jara bude s uchovánáím problém.  S meruňkami bych to vůbec ani nezkoušel.
Velikost nových roubů, 13.6.2014
Těžko říci, co je to malý stromek, jestli jste roubvoval kopulací či za kůru, kolik roubů jste dal na větev, atd. U roubů za kůru je riziko vylomení, tam je zakrácení nebo přivázání výhonů vhodné, u kopulace to tolik nehrozí. Asi by prospěla... celý příspěvek >
Hniloba angreštu, 11.6.2014
Já to mám na angreštu i na nejranějším černém rybízu - opravdu je to od sluníčka? - je pravda, že před týdnem byly bobule v pořádku, stromky byly obsypané. Loni se mi to na stejném rybízu stalo také, i když ne v takové míře - nyní úrodu z obou keřů... celý příspěvek >
Rozmnožování měsíčních jahod Rujana, 10.6.2014
Měsíční jahody opravdu netvoří klasické šlahounovité odnože. Nicméně pěstovali jsme je roky a nikdy jsme je nevysévali. Množili jsme je běžně dělením trsů, tedy vegetativně.
Neplodící třešeň, 9.6.2014
U třešní obvykle ani ten prosvětlovací řez není nutný. Je to jediný ovocný druh, který (pokud ho nechceme přísně tvarovat) rostě i bez řezu tak, jak má.
Jaký vybrat refraktometr?, 6.6.2014
...že to zase budou, slušně řečeno, velmi orientační výsledky. Nicméně pro potřeby zadavatele asi dostačující. Mám obojí. Refraktometr i moštoměr.  Porovnávám-li hodnoty, liší se velmi málo (pokud odečtu koeficient pro dané ovoce). Spíš je... celý příspěvek >
Výroba fosforečnanu železitého pro boj se slimáky, 6.6.2014
Žádný problém. Místo kuchyňské soli - NaCl použijte draselnou sůl - KCl a máte kompost naopak přihnojený. Protože se čistý KCl špatně shání (hnojivo se stejným názvem je trochu jiné), můžete použít vápenné mléko. Slimáci se sice úplně nerozpustí, ale... celý příspěvek >
Další diskuze:  131132133134135>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika