Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slepice sezraly otravene vosy - co s vajicky?, 10.10.2014
Rozumím. Je ale třeba rozlišit zvíře uhynulé a zvíře zdravé, co zemře po napadení predátorem. Stávalo se sousedům (sám jsem slepice neměl), že když jim vnikla do zavřeného kurníku kuna, tchoř, liška, byly ráno mrtvé všechny, a přitom některé nenesly... celý příspěvek >
Nejlepší švestka, slivoň, 10.10.2014
Málokdy. Korunu jsem musel dokola ovázat lanem, jinak by se rozlomila. Letos jich bylo tak do pusy a na ty buchty...
Strupovitost Spartan Vs Rubinola, 10.10.2014
Pane Polehlo, nezlobte se, ale na tom, co vůči Vám napsali pánové Bredik a Mittwoch nevidím nic neslušného, útočného, falešného ani nepravdivého.  Je přece smyslem každé diskuze, že s něčím souhlasím a když nesouhlasím, tak to napíšu.... celý příspěvek >
Přesně to se mi roku 2013 podařilo. V jiném vlákně jsem popsal výrobu jednodruhových katinkových povidel (z 5 kg vyloupaných), na koláče a knedlíky padl snad jen košík, plná sušička vzala 10 kg plodů. Ač jsme je jedli do prasknutí, málokdo... celý příspěvek >
Příprava půdy před založením sadu, 10.10.2014
U jednosložkových minerálních je to patrné z udaného poměru N: P:K. Pane Stando, to, co píšete, je protimluv. U jednosložkového hnojiva žádný poměr živin není, tam je jen jedna složka.    Močůvka, kejda, aj. jakýsi fosfor... celý příspěvek >
Samozřejmě z Katinky se pálit dá a destilát je dobrý. Při loňské nadúrodě byla první várka slivovice z 80% z Katinky. Jako letní odrůda má pochopitelně méně cukru a tedy nižší výtežnost než nejlepší pozdní odrůdy, ale rozdíl není až tak velký. V době... celý příspěvek >
Písek pro uložení roubů, 10.10.2014
Do žádného. Dávám je do hlíny.
Dobrý rok pro Desert, 8.10.2014
Chuť Desertu bych nazval "podzimní Golden Delicious z dobré polohy". Tak jako u Goldenu zde převládá příjemná sladkost nad kyselostí. To se u Coxovy nedá říci. Tam je řízná renetovitá chuť podtržena právě kyselinou, a tu nemá Golden, potažmo ani... celý příspěvek >
Slepice sezraly otravene vosy - co s vajicky?, 8.10.2014
....mi připadá až přiblblé Pravda, příspěvek hosta 39 86 je trochu přiblblý. Vycházím z toho, že neexistuje přípravek k hubení hmyzu, který by bylo možné používat ve skladech ve kterých je krmení Nevím, z čeho vycházíte, ale tu geniální... celý příspěvek >
Příprava půdy před založením sadu, 8.10.2014
Zemědělci,  léta pouze osévali a sklízeli, do půdy nedali takřka nic. Předpokládáím, že zemědělci pole před osetím pravidelně poorají, tedy plocha je pokryta vrstvou ornice, která byla pravidelně provzdušňována a prokořeněna plodinami.... celý příspěvek >
Rozela, 8.10.2014
Krásné plody. Jestli se Rozela nezparchantí jako třeba Selena, bude patřit k páteřním odrůdám. Vzhled, plodnost i chuť jsou na výši, cenná je dlouhá konzumní zralost.  Loni se dala jíst krátce po sklizni i dlouho do jara. Ty letošní jsem... celý příspěvek >
Rubimeg, 8.10.2014 Obsahuje fotku
Letos první slušnější úroda této odrůdy (Rubín x Megumi). Plody skutečně velké (košík je na 10 kg), pěkného vzhledu, chuť má zatím do konzumní zralosti dealeko, ale lze očekávat dobrou. Není to rezistent, přesto napadení strupovitostí bez... celý příspěvek >
Rakytník, 8.10.2014
...hybrid pochybného pohlaví... Toho už jste taky viděl?
Příprava půdy před založením sadu, 8.10.2014
Kema se opakovaně ptá, jestli je vojtěška vhodná jako zelené hnojení pouze od jara do podzimu, kdy ji chystá zaorat. Já si myslím, že když se má investovat do vojtěškového semene (ono není úplně nejlevnější), měla by růst 2 roky, teprve za tu dobu... celý příspěvek >
Višeň, 7.10.2014
Vackova byla velmi plodná, přestože cizosprašná višeň. Dokazovala, že samosprašnost není podmínkou vysokých úrod. Škoda, že už se nemnoží.
Další diskuze:  111112113114115>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika