Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká organická hnojiva používat?, 7.11.2014
Nevím, rozdělovat hnojiva na pevná a tekutá mi přijde smysluplné jen pro prodavače - jestli je mají prodávat v láhvi nebo v pytlíku. Koneckonců rostlina přijímá všechny živiny pouze v tekuté podobě, takže zjednodušeně - každé opravdové hnojivo je... celý příspěvek >
Jak na pěťoura?, 7.11.2014
Pro PP: Pan J.R. tentokrát svá slova doložil, a to 6.11. v 16,30 odkazem na BASF -ochrana rostlin, kde jsopu uvedeny teploty klíčení peťouru. Já to považuji za docela validní argument, přinejmenším, do doby, než bych viděl podobný odkaz, kde se... celý příspěvek >
Jonathan, Red Delicious, Boikovo, Sudetská, 6.11.2014
Ing. Fidla, 23.12. 2013: Inu o málo čem panuje tolik mýtů, polopravd a nepravd jako o řezu ovocných stromů Pravda, nicméně i v tomto velmi obsažném příspěvku je vedle mnoha cenných rad pár přinejmenším trochu kontroverzních. rady z publikací... celý příspěvek >
Čištění demižonu, 6.11.2014
Když vymyju sklo Savem, láhev smrdí chlórem ještě nějaký čas i po vypláchnutí. Proto se mu snažím při čištění demižonů vyhnout. Většinou je není zapotřebí desinfikovat, jen opticky vyčistit.    Perlička. Jednou jsem čistil demižon... celý příspěvek >
Jonathan, Red Delicious, Boikovo, Sudetská, 6.11.2014
Sudetská určitě ne. Spíš Hvězdnatá reneta. Nebo možná Akane. To se ale před 40 lety nepěstovalo.
Zákrsek, špičák, polokmen, čtvrtkmen, 6.11.2014
Špičák bývá levnější. Pokud chcete zasadit čtvrtkmen, je ale lepší koupit zapěstovaný čtvrtkmen. Ze špičáku můžete vypěstovat cokoli, ale ztrácíte rok.
Biozahrada?, 6.11.2014
To není zdání, to je dávno známý fakt. Obešla by se velmi snadno a lépe, ostatně to po milióny let dokázala. Existuje však řada relativně nenápadných organizmů, jejichž vymizení by údajně vedlo v krátké době ke kolapsu života na Zemi (nižší... celý příspěvek >
Vysočina, 6.11.2014
Musím přiznat, že i mě to jablko s nenápadným názvem chuťově docela nadchlo, a to natolik, že jsem před 4 dny vysadil celý nový stromek. Čekal jsem tedy - a vlastně ještě čekám - o trochu delší skladovatelnost. Bral bych i trochu silnější růst, ale... celý příspěvek >
Jak na pěťoura?, 6.11.2014
Pampeliška má zcela jinmé vlastnosti jako peťour. Je to trvalka s křehkým kořenem. Vydrží i přes zimu, snese i hlubokou orbu, když se při rytí či pletí přesekne či přelomí na víc dílů, rostlina se ještě namnoží. Peťour má jiné zbraně.... celý příspěvek >
Výměna oleje v sekačce, 6.11.2014
Myslím si, že vypouštěcí šroub na olej má snad každá sekačka. Aspoň na všech, co jsem měl, byl. O té doby, co jsem si povolováním zapečeného šroubu nejdřív odřel klouby na rukách a poté je popálil horkým olejem, vylévám olej ze sekačky jednoduše... celý příspěvek >
   Člověk, který se zajímá jen a pouze o ty informace, které v každodenním životě použije, je duchovně chudý člověk. Že na plevel se chodí s motyčkou, je rada jistě pravdivá, stěží však pro někoho neznámá.    Každá... celý příspěvek >
Biozahrada?, 6.11.2014
Na druhé straně ne všechno, bez čeho se příroda nezhroutí, lze považovat za úplně zbytečné. Možná postradatelné, byť s jistým ochuzením pestrosti a diverzity.(zubři, zající, lišky - houby, Blboun nejapný...). Ale některé organizmy zbytečné jsou - do... celý příspěvek >
Biozahrada?, 6.11.2014
Klíšťata...
U mě působí peťour významnější škodu pouze v porostu brambor. Objeví se tam až dlouho po zapojení porostu, kdy už pletí není dobře možné. Klíčí tak v zastíněné půdě.
...vyhřátý záhonek má na povrchu klidně 60°C Stando, to je fakt hovadina, už to konečně přiznejte.. Někdy je důležité nejen udržet myšlenku, ale ji i včas opustit. Nemůžete srovnávat rozpálenou plechovou střechu a povrch záhonu. Možná... celý příspěvek >
Další diskuze:  101102103104105>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika