|
Příspěvky uživatele - 147.174
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výsadba sazečky, 12.4.2014 Záleží na kondici cibule. Je li pevná, neseschlá, zelený stvol je silný, krátký, tak s úspěchem ano.
|  | Prodej sadby brambor, 3.3.2014 Pro pana Vysloužila. Dlouhodobě mám vyzkoušené DALI. Chutné, dobrá úroda, odolnost proti chorobám, dlouhodobé skladování, hlízy při skladování netmavnou. |  |
|  | Jakou odrůdu brambor doporučujete, 22.2.2014 Děkuji panu Františku Rozkošnému za uveřejnění tabulky. Mohu jen potvrdit většinu údajů o skladovatelnosti Ditty a Dali, nasadím obě, Dali více, vzhledem k tomu, že Ditta je méně odolná plísním. Což můžu zpětně vyhodnotit i z mé zahrady. Dále mi... celý příspěvek > |  | Rez hrušňová - náhrada za Baycor, 5.2.2014 Náhradu za Baycor jsem dostal v zahrádkářské prodejně Dithane DG Neotec. Stříkám s tím lípu proti rzi na listech -nebo co to je- a zabral stejně spolehlivě jako Baycor. |  | Zelenání povrchu po zrytí zahrady, 27.1.2014 Prosím o radu, zda mám převápněnou zahradu, nebo málo povápněnou, když mi zahrada po zrytí zezelenala. |  | Kultivátor Hecht 760, 16.10.2013 Prosím o sdělení, zda u elektrického kultivátoru jsou při práci nutné kolečka. Mám Hecht 740, zkusmo jsem poprve objel právě porytý záhon a kolečka mi stroj nepustila dál u každé větší hroudy. Pracuje i bez koleček, nebo se zahrabává? |  | Dírkovitost listů, 22.8.2013 Zdravím, boj proti Stigminii carpo. je třeba vést na dvou frontách: po sklizni buď shrabnout listí a nebo pohodit dusíkatým hnojivem pro rychlé rozložení, po opadu listů na podzim palikace jakého koliv měďnatého přípravku no a na jaře aplikovat... celý příspěvek > |  | Krmna repa, 26.5.2013 Zdravim, letos na zahradce mi neco pozira na repe korinky a repa uvada, cim to mam postrikat? Dekuji za radu. |  | Prodat vinný sklípek nebo nechat?, 3.4.2013 Se všemi příspěvky zatím zde nasanými lze souhlasit.Já se přikláním k Jirkovi. Přidám několik svých poznatků. Na Znojemsku jsou sklepy téměř neprodejné, pokud to není supr místo a supr sklep. Není potřeba mít ke sklepu vinici. Stačí si těch 100 litrů... celý příspěvek > |  | Cupressocyparis leylandii, 1.4.2013 Dobrý den. Nevím, zda se někdo už vyjádřil k Vaší otázce, ale i my máme cypřišovce na JZ straně a rostou nám před očima. Máme je už necelé čtyři roky a jsou skoro 4m vysoké. Za ten rok vyrostou tak 80cm. Sadili jsme je od plotu 1,60m a od sebe 90cm.... celý příspěvek > |  |
|  | Spracovanie cesnaku, 31.3.2013 Česnek vyloupat, dát do skleniček od jogurtu nasucho, zavřít víčkem a dát do ledničky. Vydrží velmi dlouho. Dělám to několik let. Skleničky s česnekem rozdávám i po rodině. Ve skleničce nemění konzistenci ani barvu.Připomínam -do ledničky, nemrazit. |  | Ředkvičky, 25.3.2013 Já už mám ředkvičky vyseté venku, nebojím se, že nevyklíčí. Mám to vyzkoušeno. |  | Pomáhá lunární kalendář?, 7.2.2013 Můj známý houbař chodí pro hříbky jedině v době, kdy mají podmínky pro růst tj teplo, vlhko, a hlavně, tím se řídí, když jde měsíc do úplňku... Má to vyzkoušeno.
|  | Aky je rozdiel medzi tyčkovými a kričkovými rajčatami?, 7.2.2013 Tyčkové rajčata vyrostou i do 2m a potřebují oporu z různých tyček nebo spirál, a musí se vyštipovat, keříčkové dorostou odhaduji do 40 cm, nemusí mít oporu a nevyštipují se boční výhony. Na polích se při velkovýrobě používají keříčkové. Na... celý příspěvek > |  | Uzení ryb, 17.1.2013 Když to šlo tátovi, proč by to nešlo tobě?Hlavně dej pozor, aby to neshořelo. Topit rovnou pod masem je riskantní. |  |
 |
|
|
|