|
Příspěvky uživatele - 248.124
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Javor cukrový - tvarování koruny, 15.1.2017 A není už teď na řez javoru pozdě? Jsou velké mrazy a potom už bude slzet.
Ale nevím, jestli to platí i pro váš javor.
Já svůj negundo řežu na hlavu každé tři roky.
Jana |  | Choroba švestky?, 28.2.2014 Máte pravdu, po pilatce opadávají plody malé, tohle je 2.generace obaleče, postřik (pokud chcete stříkat) koncem července. Už nějak blbnu... Lída |  |
|  | Choroba švestky?, 28.2.2014 Na té první fotce je plod naďobnutý pilatkou (červivost) - postřik při dokvétání stromu. L. |  | Vadí tůje hrušni, 28.2.2014 Jalovce být mohou, ale třeba obecný nebo vodorovný (communis, horozontalis), ty nejsou hostiteli rzi, jen nepoužívat ty níže jmenované . Lída |  | Prodej sadby brambor, 27.2.2014 Podle tabulky odrůd v příloze letošního Zahrádkáře by typ B-BC měly být i odrůdy Adora a Laura. Lída |  | Mečíky, 27.2.2014 Pokud není ani vyschlý, ani plesnivý, tak vám normálně poroste. Jinak dávám mečky do chladničky, tak bych zkusila otevřít skleničky a dát je ještě do té poloviny dubna tam. Lída |  | Vadí tůje hrušni, 27.2.2014 Túje hrušni nijak nevadí, z důvodu rzi hrušňové (mnoho vláken tady) nemá ráda jalovec čínský a jalovec klášterský (chvojku).
Jinak u mne to "zabrání" v růstu trvá hrušním také déle... Lída |  | Jak upravit korunu meruňky Bergeron?, 27.2.2014 Stando, sice nejsem vaše tetička a mám raději nižší tvary, ale u té meruňky bych terminál nechala, jen pokrátila pod předčasným obrostem. Je vidět, že ten strom má snahu terminál tvořit, tak proč mu v tom bránit. Prosvětlení koruny v budoucnosti to... celý příspěvek > |  | Meruzalka, 26.2.2014 Většinou vyráží dole u stromkového angreštu, řekněte si někomu o odkopek. Lída |  | Jahody - inzercia - čo na to poviete?, 25.2.2014 Ty bílé a žluté nabízejí i u nás, zelené, černé a modré jsem tedy opravdu neviděla. Lesní, stáleplodící, převislé a s velkými plody jsou v nabídkách také. Ale ze semene by se mi to pěstovat nechtělo, jednou jsem to zkusila a je to strašná piplačka.... celý příspěvek > |  |
|  | Jetel, včely, děti, pes, 25.2.2014 Ferdo, já ho neďoubala, protože mně nevadí, ale kamarádka ho vypichovala (právě kvůli včelám, také ji vždy ďobly) z trávníku před chatou - asi týden. Také nechce používat chemii.
A navíc tazatel píše pouze o dvorku, ne o těch vašich latifundiích ... celý příspěvek > |  | Jetel, včely, děti, pes, 25.2.2014 Pokud se vám jedná jen o dvůr - určitě nemá hektar. Mít silně alergické dítě, nelením, vezmu zjara nějaký píchák a jetel vytrhám, nebo alespoň otrhám. Určitě by se kvetení omezilo. Jinak mne kromě chemie, kterou nechcete, napadlo jenom zkusit trochu... celý příspěvek > |  | Kdy stříhat napučené růže?, 25.2.2014 Já se chystám je trochu zastřihnout, ale nechám si tam rezervu, se stříháním "načisto" ještě raději počkám (co kdyby?), ještě jsem je neodhrnula. Lída |  | Řez třešně - dvoupatrová koruna, 25.2.2014 ps - na té fotce to není vidět, ale má tři kosterní větve. L. |  | Řez třešně - dvoupatrová koruna, 25.2.2014  Už roky mám Van, také bez terminálu - po výsadbě zaschl a i když jsem se ho snažila nahradit mladým výhonem, nepovedlo se. Takže koruna zůstala dutá - kotlovitá, z jednoho místa. Zatím tam nic nedělá, žádný problém. Klejotok mám ale téměř od... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|