|
Příspěvky uživatele - 150.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačka se startérem Hecht se 3 koly - zkušenosti, 10.5.2016 Těmi kvalitnějšími výrobky myslíte které? Poraďte. |  | Sekačka se startérem Hecht se 3 koly - zkušenosti, 8.5.2016 Díky za vše reakce, je asi rozhodnuto, škoda jen, že nejsou s motorem B-S.
|  |
|  | Sekačka se startérem Hecht se 3 koly - zkušenosti, 8.5.2016 Až tak zle? Škoda, líbí se mi. Dobrý motor.
|  | Strunová sekačka - kterou doporučíte?, 6.5.2016 Jen chci dodat, že toho sekání není mnoho - cca 80 m kolem zděného plotu. |  | Strunová sekačka - kterou doporučíte?, 6.5.2016 Zdravím všechny! Jelikož mi odešla strunová sekačka, hodlám koupit novou a proto chci znát Vaše dobrozdání. Chci ale bateriovou, opravdu kvalitní. Díky za rady. |  | Benz. sekačka motor Honda či Briggs & Stratton?, 2.5.2016 Ano, protože sekání je doménou manželky, tak jedině se startérem.
|  | Benz. sekačka motor Honda či Briggs & Stratton?, 1.5.2016 Zdravím všechny a prosím o radu při koupi mot. sekačky a jejího motoru. Je lepší Honda či B§S? Je Stiga dobrá volba? Děkuji. |  | Sekačka se startérem Hecht se 3 koly - zkušenosti, 28.4.2016 Dobrý den. Chci si koupit benz. sekačku HECHT, která má 3 kola. Jaké s ní máte zkušenosti? |  | Sekačka se startérem, 20.4.2016 Hecht 548 patří mezi favority, prosím o další zkušenosti. Děkuji. |  | Sekačka se startérem, 19.4.2016 Zdravím všechny, chci si koupit benz. sekačku se startérem. Sdělte mi prosím Vaše zkušenosti, je-li to vhodná koupě, zda baterie vydrží alespoň sezonu - sekám cca 400 m2 a pokud ano, jakou doporučíte. Díky. |  |
|  | Je tohle nějaká nemoc?, 23.7.2014 Tak jsem to očesal, letos nebude nic, příští rok si dám pozor, snad se nevyvrbí nějaký jiný problém. Díky za rady. |  | Je tohle nějaká nemoc?, 22.7.2014 Takže, nyní již je asi pozdě na jakýkoliv postřik, mám plody otrhat, nebo odstranit cerlé střapce? |  | Je tohle nějaká nemoc?, 21.7.2014  Zdravím vespolek,
Na hroznech se mi objevily tyto problémy, plody jsou zakrnělé a začínají tmavnout. Někde je to více, někde méně. Co toje? |  | Jak napravit řezem tuto révu, 16.6.2014 Takže toto nemám provést? Co tradil Georg? -
Vidím tam dost výhonů ze starého dřeva. Pokud nenesou květy a jako, že asi ne, tak pokud je nebudete chít k něčemu využít v příštím roce, tak bych jich 90% vymlátil. Nechat jen ty co kvetou popř. si... celý příspěvek > |  | Jak napravit řezem tuto révu, 16.6.2014 Rozkaz šéfe a díky za rady. |  |
 |
|
|
|