|
Příspěvky uživatele - 146.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Trvalky do stínu odolné slimákům?, 9.3.2015 Něco z plastu? ;-)
Nám slimáci nepožírali kapradí, ani hosty. |  | Co teď s rychlenými cibulovinami a primulkami?, 27.2.2015 Bezva, dám je ven, u nás valně ani zamrzlá zem nebyla. |  |
|  | Co teď s rychlenými cibulovinami a primulkami?, 26.2.2015 Dobrý den,
cibuloviny odkvetly, listy už polehaly, žloutnou. Primule jsou už taky odkvetlé a bídné. Víc na jaře bych je vrza do záhonu, ale co teď? Mrazy ještě můžou přijít, ikdyž asi nijak závratně silné.
Dát do hlíny na zahradě, nebo... celý příspěvek > |  | Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 24.2.2015 No, "nic tam nedáte" je diskutabilní, protože každý velkou zahradu nemá, ale už bych ho nekoupila, neosvědčil se mi. |  | Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 24.2.2015  Bunkr. |  | Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 23.2.2015 Já už jsem to tady někde popisovala - je to fajn do té doby, kdy pojmete myšlenku, že kompost přehážete. Musíte ho rozložit, sice má pěkná otevírací dvířka, ale ty po otevřeí už nikdy nezavřete a stejně toho moc takto nevyšťouráte.
Takže ho... celý příspěvek > |  | Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 23.2.2015 Přeházet kompost a (opět) proklít plastový kompostér. Letos se ho snad konečně zbavím. |  | Co budeme sázet do truhlíků na jaře?, 14.2.2015 Oživuji pravlákno s dotazem - nevšimli jste si při prohlížení kataloů nebo nabídek zahdradnictví, kde by měli muškáty buď žluté, tmavě žluté, meruňkové - prostě něco v této barevné řadě? Před pár lety je nabízeli, ale teď vidím všude jen růžové,... celý příspěvek > |  | Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 8.2.2015 Ať si hoduje, kdo chce. :-) |  | Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 8.2.2015 Zanést zeleninové zbytky do kompostu. :-)
|  |
|  | Vhodná keříčková odrůda rajčat do nádob, 3.2.2015 Ale tak třeba je mají vyzkoušené, že u nich jdou nejlíp a nechytají nemoci. |  | Maliny v květináči - přesazování, 30.1.2015 No a je to tedy beztrnné? |  | Rajčata pro sezónu 2015, 24.1.2015 Výběr v sazenicích není nikde nic moc, obvykle je na cedulce: "rajče salátové" či podobná nicneříkající informace. |  | Rajčata pro sezónu 2015, 24.1.2015 Já to myslela všeobecně, ne na toho konkrétního pisatele. Ale nedá se přidat příspěvek jen tak na konec debaty (nebo to nevidím jak) - jen to k někomu přivěsit. Tak jsem to přiklikla k tomu, který byl v tu dobu jako poslední. :-) |  | Rajčata pro sezónu 2015, 24.1.2015 A UŽ? :-) Už máte něco vyseto? |  |
 |
|
|
|