|
Příspěvky uživatele - 84.92
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Svícení při pěstování sadby, 14.2.2014 K tý barvě - barva světla je posuzována jak jí vnímá člověk studená/teplá a nějak převedená na "K". U těch trubic stačí porovnat délku a lm a příkon a nemusím číst odbornou literaturu. Akorát blbnete lidem hlavy aby si kupovali předražený speciálky a... celý příspěvek > |  | Svícení při pěstování sadby, 14.2.2014 Tady můžete studovat.
Nechci to nějak komentovat, protože tomu moc nerozumím, ale zkoušel jsem na Chilli 2700K,6500K,8800K skywhite a výsledky se mi zdály u všech stejný. Podle mě jsou ty grafy výrobců výmysli jako jednotky Kelvin je subjektivní... celý příspěvek > |  |
|  | Svícení při pěstování sadby, 13.2.2014 Pozor, asi pozdě, ale napíšu to sem, T5 mají 150% účinnost proti T8. |  | Papriky rajčata do kelímku?, 10.2.2014 Koukal jsem na Vaše fotky, k Vám by mohli jezdit školy na exkurzy.
Někdy se stavím s nůší. |  | Výroba samozavlažovacích květináčů, 30.1.2014 Já si dělám květináče z 10L petek, uříznu ten kužel udělám do něj mikropájkou milion direk a použiji jako druhé dno, zavlažovací knoty kupuji na internetu. Protáhnu dva kusy hrdlem toho kuželu a přilepím nahoru, hlína je stále vlhká jak se odpařuje... celý příspěvek > |  | Výroba samozavlažovacích květináčů, 28.1.2014 Podívejte se na toto nebo toto video.
|  | Výroba samozavlažovacích květináčů, 28.1.2014 Podívejte se na toto a toto video.
|  | Rajčata pro sezónu 2014, 21.1.2014 Jenom jestli nekecáte, dneska jsem byl v Globusu a mají tam ten lignohumáč 0,5L/150Kč a v Bauhajzkauflandu za 120Kč/0,5L.
Za kolik ho kupujete a má to vůbec význam? |  | Svícení při pěstování sadby, 17.1.2014 Tady máte příklad složení spektra z LED.
|  | Svícení při pěstování sadby, 15.1.2014 To jsou ty šmejdy. Nechápu jak to můžou nabízet do akvárek když je tam 19 červených asi aby rychleji kvetly řasy. |  |
|  | Svícení při pěstování sadby, 13.1.2014  Ten poměr nevím, ale myslím, že je někde mezi 1,3 nebo 1,6.
Ta žárovka je poskládaná 400 -760 nm a bílá, správně by to mělo být :
380 až 520 nm
610 až 740 nm
Bílá pro doplnění.
Ty RGB pásky jsou úplně mimo, podle mě, nejhorší je,... celý příspěvek > |  | Svícení při pěstování sadby, 13.1.2014  Pod tímto mi dozrávají Chilli a jahody v pěstírně. Mám 2 žárovky po 12W na 1/2m2, chtělo by to tak 2,5 žárovky, zkusím dosvítit CFL 5800K.
Ty LEDkový žárovky vyjdou v Honkongu na cca 500Kč/ks a 700Kč doprava, minimální odběr je 4ks, do 14 dnů... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|