Příspěvky uživatele - 125.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stříhání stromků, 2.3.2014
Lído děkuji za rychlou odpověď 1) Stromy mám různě napadené hlavně šárkou a pod. tak proto se ptám. 2) Ta barva je hodně pohodlná a i laciná tak proto 3) Myslel jsem si to, proto jsem dnes postříkal Championem. Problém ale je v létě když... celý příspěvek >
Stříhání stromků, 2.3.2014
Právě provádím na zahrádce sříhání stromkůa chci se zeptat na 3 otázky. 1. Zda při přechodu na nový strom dezifikujete nůžky a čím je dezinfikujete. 2. Zatírám rány barvou, mohu do barvy namíchat nejaký fungicid? A jaký 3. Na některých... celý příspěvek >
Kdy stříkat proti kadeřavosti v roce 2014, 9.2.2014
Stránka Ametu opravdu zajímavá
Kdy stříkat proti kadeřavosti v roce 2014, 9.2.2014
V sobotu jsem byl v Brně na přednášce o předčasném hynutí meruněk a o Broskvoních a tam přednášející pan Ing. Zdeněk Bažant říkal, že stříkat proti kadeřavosti se mělo už před zhruba měsícem. Takže kdo nepostříkal tak rychle postříkat (samozřejmě... celý příspěvek >
Náhrada za Oleokol, 15.1.2014
Pane Vinšálku děkuji za info. Ještě to zkusím podle vašich rad, asi je fakt že to sháním moc brzo, ale když já mám zrovna teď trochu času tak proto. Jakmile Ekol seženu, dám vědět kde a za kolik. PavelO
Stříbrné listy na švestkách, 30.9.2013
Zdravím vás všechny po delší době jsem přišel na zahradu a docela jsem se zhrozil, všechny švestky, mají jakoby stíbrný průsvitný povlak na listech. Většinou celé listy, ale všiml jsem si, že na některých listech tento velice jemný povlak postupuje... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika