Příspěvky uživatele - 130.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Růžkatec ponořený, 17.5.2012
Chutná růžkatec rybám? (Koi, Karas).Vhodil jsem rostliny do jezírka a po čase někam zmizely.Píše se jak se rychle rozrůstá a u nás v jezírku nic.Mohou to mít na svědomí ryby? Díky za odpověď
Home made biofiltr k jezírku, 8.5.2012
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak máte velké jezírko.
Co je to - koupeno v Ikea jako himalaya mix, 18.7.2011 Obsahuje fotku
Už to vím, nemohla jsem to nikde najít a je to opravdu zelenec - Chlorophytum comosum Bonnie
Co je to - koupeno v Ikea jako himalaya mix, 18.7.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, nevíte někdo jak se jmenuje tahle květinka. Koupila jsem ji v Ikea. Štítek na květináči nemá a na celém netu jsem nenašla jedinou informaci. Ikea ji nabízela jako Himalaya mix (což zahrnovalo asi 8 druhů roslin). Díky za radu
Leknín, 1.6.2010
Dobrý den, Také jsem zasadila včera lekníny. Jsou darované, oddělené z mateční rostliny, krásné listy, ale při přesazování jsem si všimla na spodní straně listů přisáté průhledné slizovité živočichy neví někdo co to je a jak s tím zatočit? Těch... celý příspěvek >
Cypřišek, 21.4.2010
Děkuji.
Růže, 14.4.2010
Všechny růže jsou nádherné. Mám velkou prosbu včera jsem si koupila růže, ale oni mají zalité stonky zeleným voskem a jsou svázané gumičkou.Když je zasadím mám to tak nechat? Děkuji za radu. Jana
Motorová pila Stihl - Husgvarna, 12.4.2010
ahoj motorová pila husqvarna H445E je hroznej kýbl! nařezal jsem s ní sotva 10m do metrových polen a pořád závady! benzín z ní teče věčně nestartuje otáčky v háji no masakr.a ještě větší masakr když jsem jí nosil se závadama v budějovicích do opravy!... celý příspěvek >
Pěstování cimbidia, 30.12.2009
Mám cymbidum 1 rok veliké, kvetlo v loni a letos již vyruštají 3 nové základy pro květy. Ale trápí mě konce listů, které jsou hnědé, nevím zda má málo vody nebo hodně. Jednou za 14 dní ho vložím do vody na cca 5 -12 hodin. PORADÍ mi... celý příspěvek >
Rotavator Robix, 27.7.2009
Sekačka byla rotační, která sice poseče ledacos (i boty),  ale bubnová to přece jenom není. O vypilování jsem také uvažoval, ale nechce se mi dotoho. Mě jde klapka sytiče ovládat dost ztuha. VH
Pěstování strelície, 4.7.2009
ahoj, já měla semínka z koexfloru a vyklíčila, jenže mají nějakou trvanlivost myslím, takže hned je zasadit, nesušit doma... je pravdou, že to trvá dost dlouho, dala jsem je do agroperlitu a některá jsem lehce napílila... ale pořád lepší než mučenky,... celý příspěvek >
Rhynchostylis a Catasetum, 2.7.2009
Dobrý den, pane Jiří, mohl by jste mi prosím ve stručnosti poradit jak objednat u wlodarczyk.de?už delší dobu tam nakukuji, ale nemám odvahu... hlavně, jak je to pak s placením..děkuji Radka
Informace k opravě, 27.11.2008
Chtěl bych všem poděkovat za rady k TK, vše jsem vcelku dobře zvládl.  Poděkování i pro p. Kohoutka, jen dopřesnění k čerpadlu a vstřiku, vše je možné nechat repasovat a to za cenu podstatně nižší cca 2000 Kč komplet. Zdraví Venca
Pavlownia tomentosa, 26.11.2008
Dobrý den všem, snažím se zjistit maximum informací o Pavlovnii Plstnaté. Chci ji vysadit před dům. Jediné co ještě potřebuji vědět, zda není jedovatá. Někde jsem se dočetla, že plody jsou toxické, ale na druhou stranu byla v jednom odkazu zařazena... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 24.5.2008
pro pána z Přelouče, každý máme náké zkušenosti a podle toho prezentujeme své názory, já se proto s Váma nebudu hádat. K sarkastické poznámce o šikovných rukách pouze podotknu, že ovládat kolébkový - dvojpolohový vypinač ZAPNUTO - VYPNUTO zvládne... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika