Příspěvky uživatele - 32.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jabloně a jiné do vysokých poloh, 7.2.2014
Všem opravdu moc děkuji za rady, už jsem si ujasnila výběr podnoží. Odrůdy mám předběžně vybrané také, jen to letní jablko stále nevím.. Ořešák jsem objevila v jedné zahradě pod kopečkem, na němž jsme my, nikdo neví co je to za odrůdu, ale... celý příspěvek >
Jabloně a jiné do vysokých poloh, 6.2.2014
Moc děkuji za tipy, posbírám další info k doporučeným odrůdám. Ještě musím zvážit tu podnož na hrušně, obávám se, že budu muset použít semenáč. Máme velmi špatnou půdu a nevím, zda vyhloubení velké jámy a doplnění kompostem postačí. Původně jsem si... celý příspěvek >
Právě, že už mi z toho hlava kolem jde. Jsem úplný laik a naštěstí jsem narazila na tyto stránky a jsem opravdu vděčná za rady zkušených pěstitelů. Myslíte, že letní jablka se nehodí?K doporučeným odrůdám vyhledám další info. Děkuji
Odrůda jabloně do vyšších poloh, 6.2.2014
Jaká je to výška? Intenzivně řeším nadm. výšku 600 mm pro všechny ovocné stromy..
Já bych se toho ořešáku klidně vzdala. U nás (v Krušných horách) je to s počasím asi stejné jako na Vysočině. Pokud ho vysadím, tak do kouta zahrady, kde nám zastínění vadit nebude (vyroste-li zde náhodou do takové výšky, aby mohl významně stínít).... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika