|
Sazivost plodů broskví, 29.4.2009 ty saze jdou umýt. |
 |
Jak teď stříhat broskve a nektarinky v květu, 15.4.2009 Mám stromky asi 3-4roky staré a jsou obsypané květy.Jak bych je měl ostříhat.Díky |
 |
|
 |
Sazivost plodů broskví, 15.4.2009 Nikdo na dotaz nereaguje tak to zkusím sám.V blízkostí brokví stojí velká lípa a několik smrků.Nemůže toto být ta příčina sazivostí.Na jiném konci zahrady takto napadené broskve nejsou.Děkuji za každou radu. |
 |
Sazivost plodů broskví, 7.4.2009 Proím o radu jak ošetřit starší brokev která má krásné velké plody ale jsou potažené černou sazivostí.Díky |
 |
Na co přeroubovat mandloň?, 6.4.2009 Prosím o radu na co přeroubovat mandloň-mám jednu a okolo asi deset broskví a nektarinek asi 4roky staré.Zjistil jsem že plody broskví v blízkostí hořknou.Dík |
 |
Má teď význam dát ted jablka na máč?, 29.3.2009 Prosím o radu jak zůžitkovat jablka teď na začátku jara.
Máme velké množství jablek která již nejsme schopní zůžitkovat.Dali by se ted zešrotovat a po čase vypálit?Byla by škoda je nechat shnít.Díky |
 |
Ribier, Olšava, Okava a Julski Biser?, 10.3.2009 Díky za vyčerpávající odpověd.Chtěl bych se ještě zeptat co je za odrudu PÓLA.Jsme ve okr.ZN. |
 |
Je třeba na každou odrudu kiwi třeba samec?, 7.3.2009 Prosím o radu zda je třeba ke každé odrudě Kiwi třeba samec.Nejedná se mi o samosprašné odrudy ale různé -postupně plodící rostliny.Jsme v 350 nm.Díky |
 |
Ribier, Olšava, Okava a Julski Biser?, 7.3.2009 Dostal jsem ostříhané pruty vinné révy odrud Ribier, Olšava,Okava a Julski Biser a potřeboval bych poradit jak je zasázet do země, na kolik oček, zdanechat vše chna očka živá a co je to za odrudy.Díky |
 |
trávní směs nebo nějaká velmi houževnatá, 19.2.2009 Zpevněné pásy mohu udělat ale jedná se mi hlavně o odrudovou skladbu trav která by se dala použít do těchto podmínek.Díky |
 |
|
 |
trávní směs nebo nějaká velmi houževnatá, 24.1.2009 Prosím o radu jakým způsobem zatravnit pozemek před domem kde je beton /jímka/ a mohu si tam dovolit dát max.5cm zeminy a kde jednou denně projedou 2-3auta.Existují nějaké plazivé houževnaté rostliny a kde se dají sehnat /70m2/ Děkuji za radu. |
 |
barvení sušených květin, 23.9.2008 Prosím o radu čím pribarvit sušené květiny a trávy.Díky |
 |
Jak uchovat co nejdéle česnek, 11.8.2008 Česnek každým rokem mačkáme do soli v poměru 1kg česnek a 0,5kg soli.Máte ještě někdo nějaký tip na dlouhodobé uchování česneku?Díky |
 |
Hardyho máslovka, 24.7.2008 Ta hruška nemá chybu, trháme ji koncem prázdnin.Vřele doporučuji. |
 |
Mohu míchat postřiky?, 11.7.2008 Jsou to chrupky jak bílé tak červené, dále Prim a dalších asi deset druhů které neznám jmény.Teoreticky by měli být rezistentní ale? |
 |