Příspěvky uživatele - 248.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Určení nazvu palmy, 8.1.2014
A nemohla by to být Butia capitata? Uruguay by odpovídala a žlutooranžové plody (na té fotce něco takového v koruně má) také. A když jsem si zadala "arecaceae Uruguay" tak by vzhledem celkem... celý příspěvek >
Kalendář prací, 7.1.2014
Obrazový atlas peckovin 2. - broskvoně, meruňky a další druhy, Sus, J. a kolektiv - v téhle tedy nejsou postřiky, ale pěstování ano. Zkuste hledat spíeš "peckoviny", "meruňky" jsou zřejmě vyprodané.    Lída
Pozná někdo prosím co to je?, 7.1.2014
No jo, má jich devět         Lída
Kalendář prací, 7.1.2014
Postřiky i hnojení záleží na tom, kde a jakou máte zahradu, půdu a pod. - nelze uvést návod pro všechny stejný. Také záleží, jak moc chcete používat chemii. Je tady celý oddíl o ochraně zahrady, potřebné práce jsou zde uvedeny v... celý příspěvek >
Aprílová zima, 6.1.2014
Tahle kalina může kvést už od listopadu. U nás také kvetou Lída
Filmove jezirko, 6.1.2014
ps - to "jezírko" na ukázce je spíš jen nějaká bývalá fontána, nebo tak něco, nemají tam rostliny, takže tam by bylo filtrování, odkalování a vzduchování nutnost - a ještě je otázka, jak dlouho by vydrželo čisté. Zřejmě to bylo naaranžované pro film.... celý příspěvek >
Filmove jezirko, 6.1.2014
Jezírko sice mám, ale odborník nejsem. Jen se vyjádřím k těm skružím - asi by nebyly dobré, protože u jezírek se dělají šikmé stěny, aby se umožnilo stoupání ledu. Mám obavy, že kolmé stěny skruží by potrhal. Navíc by se asi špatně tvořila nějaká... celý příspěvek >
Tulipány v lednu, 5.1.2014
Slabý mrazík jim neublíží, jinak je můžete trochu nahrnout zemí, popř.dát chvojí.        Lída
Česnek v \'\'zimě\'\' vyklíčil, 4.1.2014
Můžete ho klidně přihrnout, aspoň bude chráněný, pokud přijde mráz. My to tak také děláme.           Lída
Který pes chytá hraboše, hryzce, 3.1.2014 Obsahuje fotku
Norníci - třeba teriéři...
Přezimování cibulí lilií, 2.1.2014
Kořeny se neodstraňují. Jinak souhlas s Ferdou. Při takto pozdní výsadbě by asi bylo dobré přes místo výsadby dát trochu chvojí, mají ještě přijít mrazy.           Lída
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 1.1.2014
Tak vy už pracujete? Já ještě čekám mrazy  ;-)))          Lída
Občanský zákoník 2014, 1.1.2014
Keř není strom, takže na keře to určitě neplatí. Ale určitě by neměly přesahovat hranici, protože to by vám je soused mohl ořezat (třeba živý plot). A navíc je tam ta tolerance  "místních zvyklostí" - což by zřejmě platilo u nás v osadě,... celý příspěvek >
Občanský zákoník 2014, 1.1.2014
V pronájmu můžete chovat zvíře i bez souhlasu pronajímatele. Zvíře přestává být posuzováno jako věc. Pokud uteče na cizí pozemek, máte právo tam vstoupit a zvíře chytit. Majitel odpovídá za škody zvířetem způsobené. Pokud jste členem ČZS,... celý příspěvek >
Opadávání fikusu?, 26.6.2008
Dobrý den, připojuji se také se zkušenostmi: žádný průvan, mě teda zlobí puklice, ale hlavně každý bonsaista řekne nezalévat studenou vodou!!! Teploua někdo dokonce říká až 40 °C, nesnášejí průvan na kořeny. Snažím se často sprchovat a při tom... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika