|
Příspěvky uživatele - 248.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Určení nazvu palmy, 8.1.2014 A nemohla by to být Butia capitata? Uruguay by odpovídala a žlutooranžové plody (na té fotce něco takového v koruně má) také. A když jsem si zadala "arecaceae Uruguay" tak by vzhledem celkem... celý příspěvek > |  | Kalendář prací, 7.1.2014 Obrazový atlas peckovin 2. - broskvoně, meruňky a další druhy, Sus, J. a kolektiv - v téhle tedy nejsou postřiky, ale pěstování ano. Zkuste hledat spíeš "peckoviny", "meruňky" jsou zřejmě vyprodané. Lída
|  |
|  | Pozná někdo prosím co to je?, 7.1.2014 No jo, má jich devět Lída |  | Kalendář prací, 7.1.2014 Postřiky i hnojení záleží na tom, kde a jakou máte zahradu, půdu a pod. - nelze uvést návod pro všechny stejný. Také záleží, jak moc chcete používat chemii. Je tady celý oddíl o ochraně zahrady, potřebné práce jsou zde uvedeny v... celý příspěvek > |  | Aprílová zima, 6.1.2014 Tahle kalina může kvést už od listopadu. U nás také kvetou Lída |  | Filmove jezirko, 6.1.2014 ps - to "jezírko" na ukázce je spíš jen nějaká bývalá fontána, nebo tak něco, nemají tam rostliny, takže tam by bylo filtrování, odkalování a vzduchování nutnost - a ještě je otázka, jak dlouho by vydrželo čisté. Zřejmě to bylo naaranžované pro film.... celý příspěvek > |  | Filmove jezirko, 6.1.2014 Jezírko sice mám, ale odborník nejsem. Jen se vyjádřím k těm skružím - asi by nebyly dobré, protože u jezírek se dělají šikmé stěny, aby se umožnilo stoupání ledu. Mám obavy, že kolmé stěny skruží by potrhal. Navíc by se asi špatně tvořila nějaká... celý příspěvek > |  | Tulipány v lednu, 5.1.2014 Slabý mrazík jim neublíží, jinak je můžete trochu nahrnout zemí, popř.dát chvojí. Lída |  | Česnek v \'\'zimě\'\' vyklíčil, 4.1.2014 Můžete ho klidně přihrnout, aspoň bude chráněný, pokud přijde mráz. My to tak také děláme. Lída |  | Který pes chytá hraboše, hryzce, 3.1.2014  Norníci - třeba teriéři... |  |
|  | Přezimování cibulí lilií, 2.1.2014 Kořeny se neodstraňují. Jinak souhlas s Ferdou. Při takto pozdní výsadbě by asi bylo dobré přes místo výsadby dát trochu chvojí, mají ještě přijít mrazy. Lída |  | Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 1.1.2014 Tak vy už pracujete? Já ještě čekám mrazy ;-))) Lída |  | Občanský zákoník 2014, 1.1.2014 Keř není strom, takže na keře to určitě neplatí. Ale určitě by neměly přesahovat hranici, protože to by vám je soused mohl ořezat (třeba živý plot).
A navíc je tam ta tolerance "místních zvyklostí" - což by zřejmě platilo u nás v osadě,... celý příspěvek > |  | Občanský zákoník 2014, 1.1.2014 V pronájmu můžete chovat zvíře i bez souhlasu pronajímatele. Zvíře přestává být posuzováno jako věc. Pokud uteče na cizí pozemek, máte právo tam vstoupit a zvíře chytit. Majitel odpovídá za škody zvířetem způsobené.
Pokud jste členem ČZS,... celý příspěvek > |  | Opadávání fikusu?, 26.6.2008 Dobrý den, připojuji se také se zkušenostmi:
žádný průvan, mě teda zlobí puklice, ale hlavně každý bonsaista řekne nezalévat studenou vodou!!! Teploua někdo dokonce říká až 40 °C, nesnášejí průvan na kořeny. Snažím se často sprchovat a při tom... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|