|
Příspěvky uživatele - 248.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slepice stále kvokají, 16.7.2023 Kvokání znamená že nevidělávají... |  | Nemoc psa? Poraďte, 30.4.2014 Pokud vím, pro psy existují Royal Canin Urinary a pak ještě od fi.Hill's, ale většinou nejsou volně v obchodech. Dají se koupit na veterině. Lída |  |
|  | Náhrada šrotu pšeničnou moukou pro slepice, 31.1.2014 Ta mouka vám to slepí. Na "pocukrování" bych spíš použila třeba strouhanku, ale šrot je mnohem kvalitnější, obsahuje i slupky. Lída |  | Staré hrušky, 31.1.2014 Do té databáze jsem jen mrkla na tři odrůdy jabloní, mají u všech psanou střídavou plodnost - není pravdou, pokud se pravidelně hnojí. Jsou tam i některé drobnější chyby - třeba u Matčina píší nechat dozrát a ono chce spíš malinko podtrhnout. Ale asi... celý příspěvek > |  | Jonalord, 30.1.2014 Mně připomíná víc Lorda L., i chutí i vzhledem. Lída |  | Jonalord, 30.1.2014 Mám ho na zahrádce. Má velké plody, je chuťově dobrý a uskladněný hodně dlouho vydrží. Lída |  | Určení velmi chutného jablka, 30.1.2014 Když měl táta Dukát, tak nějak takhle vypadal... Mně moc nechutnal, protože nebyl tak sladký... Lída |  | Živý plot do stínu a vlhka, 29.1.2014 No... A když by se dolů před ten plot přisadily třeba kapradiny, nějaké hosty a čechravy., jako podrost třeba waldsteinia a barvínek... Lída |  | Nakup trvaliek cez internet, 28.1.2014 Co lze koupit v zahr.centru, kupuji tam (ne ale v marketech), něco seženu od sousedů, pokud něco nemohu sehnat, koupím přes internet. Lída |  | Podivné chování kočky, 28.1.2014 Tak to k vnučce moc gratuluji!!...Aničku mám dceru :-))) a kocoura Bertíka měla 14 let moje máma...
Jinak té vaší kočičce je asi jedno, jak jí říkáte, hlavně když ji máte rádi a má se dobře
S tou záměnou rodů mužský/ženský... celý příspěvek > |  |
|  | Podivné chování kočky, 27.1.2014  Micuko, to jsem ráda, že zas máte číču - bude vám veseleji! A vypadá, že to bude pěkný mazel.
A já mám taky kocourka, heč! Víte, měla jsem fenku westíka... V květnu umřela, bylo jí 15 a 8 měsíců. Copak v létě, to jsem na zahradě, ale přišel... celý příspěvek > |  | Moruše 30 let stará, přežije přesazení?, 27.1.2014  K té kroucené vrbě - u nás v osadě ji všichni, co si ji na zahrádku vysadili, už zlikvidovali, protože ani razantním řezem ji nebyli schopni udržet malou. Jen za osadou jedna roste bez řezu, a za pár roků je už z proutku kmen a maxikoruna... Ona láká... celý příspěvek > |  | Jak/kdy vybrat cibule květů ze země?, 27.1.2014 Když jsem tohle dělala já (3 x 10m), dala jsem si k nejdůležitějším kolíčky. Vyrývala jsem až začátkem podzimu. Pokud budete postupovat z jedné strany a zeminu budete spíš podebírat, moc jich nezničíte. A pokud nějakou cibulku přeryjete, nic se... celý příspěvek > |  | Založení trvalkového záhonu, 27.1.2014 Jen malou poznámku - psala jste, že jste založila "cibulkový" záhon. Nebylo by jednodušší dát ty cibuloviny do mezer mezi trvalky? Nebo po zatažení cibulovin na záhoně po nich osázíte záhon letničkami? Protože z vámi jmenovaných cibulovin kromě lilií... celý příspěvek > |  | Založení trvalkového záhonu, 26.1.2014  Volila bych pivoňku, kopretinu, floxy vysoké i polštářové, denivku, karafiát, řimbabu, kamzičník, lilie - chce to něco s delší dobou květu... Kosatce spíš ne, zaberou místo a kromě doby květu nic moc. Lída |  |
 |
|
|
|