|
Zelenina do polostínu, 28.4.2014 Dobrý den,
prosila bych o radu. Založila jsem 2 velké záhony na plném slunci a jeden menší záhon mám vedle chaty kde svítí sluníčko pouze dopoledne. poraďte mi prosím jakou zeleninu tam mohu umístit. Papriky, lilky a rajčata samozřejmě dám na... celý příspěvek > |
 |
Výroba samozavlažovacích květináčů, 30.1.2014 Děkuji. Akorát nevím co ten pán v tom videu dává do toho kýble místo těch zavlažovacích knotů, jestli je to nějaká obyčejná savá látka. Třeba bavlněná? Tak co myslíte, že je lepší použít? |
 |
|
 |
Výroba samozavlažovacích květináčů, 28.1.2014 Dobrý den, chtěla jsem se poradit chtěla bych letos pěstovat na chatě rajčata a papriky. Jenže jsme na chatě jen o víkendu a nemohla bych zalévat. Napadlo mě vyrobit velké samozavlažovací květináče z plastových barelů asi 25L. Polovinu barelů bych... celý příspěvek > |
 |
Výsadba ovocných keřů, 17.10.2013 Tak to právě nejsou. Asi budu muset teda dokoupit ještě jinou jabloň. |
 |
Výsadba ovocných keřů, 17.10.2013 Tak už mi dorazily stromky i keře a o víkendu se chystám sázet, ale ještě jsem se chtěla zeptat, zakoupila jsem 2 keříky čarveného rybízu a 2 keříky josty. Oplodní se mezi sebou nebo musím ještě koupit od každého jinou odrůdu? To samé u jabloní... celý příspěvek > |
 |
Výsadba ovocných keřů, 4.10.2013 Dobře u sázení stromů mám tedy použít na dno část kompostované zeminy a zbytek stávající chápu to dobře, zahradnickou už nemám přidávat. |
 |
Výsadba ovocných keřů, 4.10.2013 A myslít teda pak celou tu jámu vysypat zahr.substrátem nebo jen z půlky a zbytek stávající zeminu? A na zimu je mám ještě přihrnout, aby mi nezmrzly? Myslela jsem ještě ty rybízy zakrýt tžeba chvojím? Asi hloupé dotazy, ale říkám sázím poprvé a... celý příspěvek > |
 |
Výsadba ovocných keřů, 4.10.2013 Děkuji moc za odpověď, jsem v sázení nováček. Toto video bylo v pořadu rady ptáka loskutáka, tak jsem doufala, že postup je správný. Máme totiž horší zeminu spíš jílovitou. Volila jen keře rybízu a angreštu. Ze stromků jabloň, švestku, špendlík a... celý příspěvek > |
 |
Výsadba ovocných keřů, 4.10.2013 Dobrý den, chtěla bych touto cestou poprosit o radu. Letos se chystáme zasadit ovocné stromky a keře. Na internetu jsem zhlédla video o sázení ov. stromku, při kterém dali na dno jámy granulovaný kravský hnůj pak kompostovanou zeminu a zahradnický... celý příspěvek > |
 |