|
Příspěvky uživatele - 4.125
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výběr elektrické pily, 17.4.2006 Dá se pořídit kvalitní motorová pila PARTNER , cenově asi od 5000 tisíc. Často ji prodávají prodejny s výrobky Husqvarna. |  | Pergoly, 5.4.2006 Ještě chci dodat, že 4 m3 jsem nezdělal, zbytek jsem prodal. |  |
|  | Pergoly, 4.4.2006 Během týdne Vám pošlu nějaké fotky, nemám ji ale ještě úplně hotovou. Mimochodem , dlažbu v pergole udělám ze starých cihel, je to nejlevnější, nemuselo by to vypadat špatně. |  | Pergoly, 4.4.2006  KUlatinu jsem nakoupil od lesů ČR, 4m3 cca 4500,- |  | Oleo-Mac, 14.3.2006 Co si myslíte o pilách Oleo-mac? Nevím, jaký si mám o nich udělat názor, když mnoho lidí s nimi není spokojeno a zase spousta lidí si je chválí. |  | Kolik stojí, 26.2.2006 Kamarád má pařeniště přikrytý okny, ve kterých je místo skla pevná folie, je to o hodně lehčí. |  | ohrádka na kompost, 23.2.2006 Od vyjetého oleje může dojít ke kontaminaci půdy. |  | Pražce v zahradě, 23.2.2006 Pokud byly napuštěny horkým asfaltem, nemělo by to vadit. Možná by pomohlo je uložit do písku. |  | co se slimaky, 20.2.2006 Milujou vlhko, nejvíce jich vylézá až po tmě. Sežerou, na co přídou, nás připravily o saláty a o afrikány - asi ze třiceti zbyly jen dva a to velmi ohlodané. |  | Zahubení pařezu, 20.2.2006  Zkoušeli jsme s kamarádem udělat řezy do pařezu - zápich motorovou pilou do středu pařezu, u velkýho pařezu i několik řezů (pozor! neřezat moc hluboko a ne úplně ke kraji pařezu - hrozí říznutí do hlíny). Do řezu nasypat sůl a pak je zasypat hlínou ,... celý příspěvek > |  |
|  | Proč nerostou žádné třešně?, 19.2.2006 Pozoroval jste , jestli tam byly včely? |  | Pergoly, 19.2.2006 Já jsem postavil pergolu z kulatin o průměru cca 15 cm. Kulatiny stály 4000,- ,trámy by stály kolem 15 000,-. Vypadá to docela hezky. Základové patky jsou hluboké 1 m a široké 25cm. Spoje kulatin jsem provedl plátováním a sešroubováním svorníkama.... celý příspěvek > |  | pila kaprovka, 17.2.2006 Možná by šla použít vyřazená pily z katru. Já osobně bych zvolil motorovou pilu. Pokud je blízko vašeho bydliště půjčovna pil, vyplatí si ji půjčit, obvykle to moc nestojí a půjčujou i profi pily, jinak hodně síly přeji při zpracování buku. |  | Pila?, 17.2.2006 Dají se pořídit speciální motorové pily pro stromovou chirurgii, používají je například dřevorubci při práci v koruně stromu s horolezeckou výstrojí. Váha pily je cca od 3,4 do 4,1 kg, výkon 1,1 až 1,7 a s délkou lišty 30-35 cm. Cenově se pohybují... celý příspěvek > |  | elektrická pila, 17.2.2006 Vlastním již 3 roky elektrickou řetězovou pilu Castor Hi-tech 1,6 a jsem s ní velice spokojen. Nařezal jsem s ní již mnoho desítek m3 dřeva a i porazil několik stromů. Za tu dobu na ní nebyla závada (kromě výměny... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|