|
Příspěvky uživatele - 248.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hlaváček (Adonis) - jaká odrůda?, 15.1.2014 Podle mne to není hlaváček, ale sasanka (Anemone coronaria), nabízejí je v eshopech (Lukon) Lída |  | Zkratky latinských jmen rostlin používaných v projektech, 15.1.2014 Přímo zkratky asi ne, jedině jít v jednotlivých skupinách rostlin podle písmen po latinských názvech druhů, odrůd a kultivarů. Lída |  |
|  | Gascoigneho šarlatové, 14.1.2014 V zásilkovém prodeji jsem zatím našla G.š. jen na A2, na dotaz mi řekli, že je zapěstovaný kmínek jako na vysokokmen a stromky mají kmínek tak silný, že udělat z toho čtvrtkmen, který potřebuji, by už nešlo. Ono ho časem určitě seženu i nižší, ale... celý příspěvek > |  | Gascoigneho šarlatové, 14.1.2014 Gasciogneho by "móóc šmakes", kdyby ještě byl strom... Lída |  | Strom do menší zahrady, 11.1.2014 Slunce, stín, půda, vítr, barva? |  | Co je to za rostliny?, 10.1.2014 H = Haworthia Lída |  | Udržení výšky smrku střihem, 10.1.2014 Záleží na tom, jaký smrk máte. Některé tolik nevyrostou za celý svůj život. Pokud to máte obyčejný smrk, co roste v lese, tak pouze nějaký čas. Lída |  | Co je to za rostliny?, 10.1.2014 Tu první bych řekla Spathiphyllum (lopatkovec). Lída |  | Leze česnek, 10.1.2014  Ferdo, mé staré dobré časy byly tam, co i mé nové dobré časy :-)) (HK), ale jako malá jsem sáňkovala v místech, kde se dnes sníh celou zimu ani neobjeví, protože to je téměř centrum města (jestli znáte HK, tak tam, co je dnes "Bavlna"). A dceru... celý příspěvek > |  | Leze česnek, 9.1.2014 Za "starých dobrých časů" ale býval v zimě sníh, takže česnek, i když vylezl, měl peřinku ;-)) Lída |  |
|  | Ibišek, 9.1.2014 Květináč je rozhodně malý! Pokud chcete zachovat původní rostlinu, tak dát do většího (lze použít i plastové kbelíčky od salátů z prodejen - udělat ve dně dírky), pořádnou humózní zem a rostlinu sestříhat. My je (už velké) měli v práci ve kbelících o... celý příspěvek > |  | Leze česnek, 9.1.2014 Přihrnout zemí. |  | Rejsek a granule proti slimákům, 8.1.2014 Díky za podrbné info, já fakt vůbec nevěděla, že rejsek žere včely a že navíc používá úl jako svou zásobárnu... Lída |  | Rejsek a granule proti slimákům, 8.1.2014 Naprosto souhlasím s Josefem, stromky ohlodává hryzec, což je podstatně větší zvíře.
Ohledně rejska a včelstev jsem se dočetla :
Když do úlu vnikne rejsek, nerozkouše plásty, ale živí se mrtvými včelami. Pokouše a sežere je až na nožky a... celý příspěvek > |  | Určení nazvu palmy, 8.1.2014 Podle semen to vypadá opravdu na nějaký Phoenix (datlovník), mrkněte na google, zadejte si "seeds phoenix". Lída |  |
 |
|
|
|