|
Příspěvky uživatele - 138.139
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar PS420c opakovaná závada nestartuje, 20.1.2014 Pila nešla nastartovat, tak jsem vymontoval svíčku a zkusil jiskru. Jiskra nikde. Tak jsem koupil novou svíčku a výsledek stejný. Další svíčka z jiné pily a opět nic. Když jsem ty svíčky dal do druhé pily, tak pila i svíčky bez problému fungovaly.... celý příspěvek > |  | Dolmar ps 500 vynechavanie motoru, 20.1.2014 Takže se použít nedá? To je škoda. Jedno bylo k dispozici. |  |
|  | Dolmar ps 500 vynechavanie motoru, 20.1.2014 Dobrý den,
neví někdo, jestli je zapalovací cívka Dolmaru ps 500 stejná jako zapalovací cívka Dolmaru ps 420 SC? |  | Dolmar PS420c opakovaná závada nestartuje, 20.1.2014 Dobrý den,
asi mám stejný problém, proto se chci zeptat kolik stojí nová zapalovací cívka a kde se dá koupit? |  |
|
|
|